ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗ!Δείτε τι διαβάζει ο Γ.Κουμουτσάκος

Πριν περίπου έναν χρόνο το βιβλίο «Covid-19: The Great Reset» ήταν πάνω στο γραφείο του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, πλέον μάλλον το εγχειρίδιο του «νεοκομμουνισμού» δίνεται και στα υπόλοιπα στελέχη της κυβέρνησης.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, δημοσίευσε προ λίγων ημερών μια φωτογραφία από τα δώρα των Χριστουγέννων, ανάμεσα σε αυτά ήταν και το βιβλίο που έγραψε ο Κλάους Σβαμπ, μαζί με τον Τιερί Μαλερέτ και ουσιαστικά αποτελεί το εγχειρίδιο για το πως μπορούν οι κυβερνήσεις να εκμεταλλευτούν την πανδημία του κορωνοϊού για να επιβάλλουν το σχέδιο της «Μεγάλης Επανεκκίνησης».

Μια «Μεγάλη Επανεκκίνηση» η οποία θα δημιουργήσει μια κοινωνία στην οποία δεν θα χωρούν επιστήμονες και πολιτικοί που αμφισβητούν τους «ειδικούς» του κράτους και την «πράσινη οικονομία», μια κοινωνία στην οποία «δεν θα έχεις τίποτα και θα είσαι χαρούμενος» (όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά σε βίντεο του WEF).

Αυτό που θα πρέπει να σημειωθεί επίσης είναι ότι ο Γ.Κουμουτσάκος αναφέρει στην ανάρτηση του ότι το συγκεκριμένο βιβλίο είναι δώρο. Άραγε από ποιον;

PRONEWS.GR