Υποχρεωτική η απομάκρυνση Μητσοτάκη

Το χαράτσι των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 που ανακοίνωσε πανηγυρικά ο πιο επικίνδυνος πρωθυπουργός όλων των εποχών, δεν είναι παρά η επίρρωση του μίσους τους και άλλη μία φρικαλέα έκφανση του φασισμού τους.

Της Κατερίνας Ακριβοπούλου

Το ότι είναι μισάνθρωποι δεν το έκρυψαν ποτέ. Αντιθέτως κραδαίνουν το λάβαρο της μισανθρωπίας τους με περηφάνια σε κάθε ευκαιρία, προκειμένου να εγγράψουν πόντους στο πρότζεκτ της ασύλληπτης δυστοπίας που εξ αιτίας τους βιώνουμε.
Μισούν τον εργαζόμενο και το δείχνουν με το νόμο Χατζηδάκη.

Μισούν την νεολαία και το εκδηλώνουν από την πρώτη στιγμή με ωμή στοχοποίηση και ξύλο στις πλατείες και στα τηλεπαράθυρα.

Μισούν τους συνταξιούχους επειδή τους στερούν πολύτιμους ίδιους πόρους από τα δημόσια ταμεία που ξετσίπωτα λυμαίνονται.

Μισούν τους υγειονομικούς επειδή τους χαλάνε το αφήγημα για την επιτυχημένη διαχείριση της πανδημίας απαιτώντας ενίσχυση της Δημόσιας Υγείας. Έχουν ήδη στείλει στα σπίτια τους περισσότερους από 7.500 γιατρούς και νοσηλευτές του Δημοσίου, τρίβοντας τα χέρια τους για την περαιτέρω υποβάθμιση του ΕΣΥ. Εγκληματούν καθημερινά κλείνοντας χειρουργεία. Όποιος έχει την οικονομική δυνατότητα ας πάει στα πανάκριβα ιδιωτικά. Οι άλλοι ας πεθάνουν, έτσι κι αλλιώς φύρα είναι στα μυαλά των μισάνθρωπων.

Μισούν ο,τιδήποτε δημόσιο αφορά και άλλους εκτός από τους ίδιους.

Μισούν την τέχνη, τον πολιτισμό, την σκέψη , το φρόνημα, την αισθητική και όλα αυτά που προάγουν τον άνθρωπο ώστε να μην καθηλώνεται στην αγελαία κατάσταση που τον θέλουν.

Μισούν την ζωή των άλλων , όταν αυτή διέπεται από αξίες και αναφορές που προκαλούν ανατριχίλα στα νοσηρά μυαλά αυτών που νομίζουν ότι ο κόσμος είναι φτιαγμένος μόνον για πλούσιους και ισχυρούς.

Μισούν την ίδια την Δημοκρατία που παρεμποδίζει έστω και με εκπτωτικά κουπόνια, τον ολοκληρωτισμό που οραματίζονται και επιβάλλουν δυστυχώς όλο και περισσότερο…

Το χαράτσι των 100 ευρώ στους ανεμβολίαστους άνω των 60 που ανακοίνωσε πανηγυρικά ο πιο επικίνδυνος πρωθυπουργός όλων των εποχών, δεν είναι παρά η επίρρωση του μίσους τους και άλλη μία φρικαλέα έκφανση του φασισμού τους. Ο νέου τύπου φασισμός με εργαλεία μεσαιωνικής εποχής που εισήγαγε και καλλιεργεί συστηματικά η τυραννία Μητσοτάκη, δεν είναι ένα παρεμπίπτον σύμπτωμα. Είναι η δικαίωση αυτών που λένε ότι μπορεί να μην ζούμε την εποχή της χούντας, αλλά ζούμε την χούντα της εποχής μας.

Ως εκ τούτου αν κάτι καθίσταται υποχρεωτικό, είναι η απομάκρυνση Μητσοτάκη πάση θυσία, μήπως και διασωθεί ο,τιδήποτε αν σώζεται…

ERETIKOS.GR