Ξέσπασμα Βαμβακούλα: “Ποια Τότεναμ τώρα;

Με τη γλώσσα της αλήθειας μίλησε στο sportdog ο Νίκος Βαμβακούλας, μετά από το στραβοπάτημα του Ολυμπιακού στη Νέα Σμύρνη, στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο.

Αναφέρθηκε στην καλύτερη διαχείριση που πρέπει να γίνεται στο ρόστερ του συλλόγου, στο παιχνίδι με την Τότεναμ, αλλά και στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που πλησιάζει.

“Τι θέλει ο Μαρινάκης από Ολυμπιακό”

“Δε νομίζω ότι πήραν σοβαρά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο οι παίκτες. Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι ο Πανιώνιος είναι εφτάψυχη ομάδα. Όλες οι μεγάλες ομάδες τον κερδίζουν δύσκολα. Οι παίκτες είχαν το νου τους στο παιχνίδι με την Τότεναμ και τον ΠΑΟΚ.

Αν δεν καθαρίσεις νωρίς αυτά τα παιχνίδια, όπως με τον Πανιώνιο, τότε υπάρχει πρόβλημα. Ο Ολυμπιακός έχει πετάξει έξι πόντους που δεν έπρεπε. Αλλά αυτό θα γίνει μάθημα σε παίκτες και προπονητή. Θέλουν προσοχή οι μικρές ομάδες, όταν κερδίζεις 1-0 και παίζεις με ομάδα που παλεύει να σωθεί, ακόμα και από το ερασιτεχνικό να προέρχεται αυτή η ομάδα, μπορεί να σου κάνει μια ευκαιρία και να γίνει η ζημιά. Αυτό συνέβη και με τον Πανιώνιο”, ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο Ν. Βαμβακούλας.

Πώς περιμένετε το παιχνίδι εναντίον της Τότεναμ;

“Εμένα δεν με ενδιαφέρει το παιχνίδι με την Τότεναμ. Ο Ολυμπιακός πρέπει βέβαια να πάει και να δείξει εκεί το καλό πρόσωπο που μας έχει συνηθίσει στην Ευρώπη. Έχει πολλούς παίκτες και ισάξιους, δεν είναι ο ένας παίκτης του 10 και ο άλλος παίκτης του 3.

Δεν γίνεται να παίζουν μόνο 12-13 παίκτες στο πρωτάθλημα. Τα γήπεδα αρχίζουν και βαραίνουν με τις βροχές, δεν γίνεται Κυριακή-Τετάρτη να παίζουν οι ίδιοι, γι’ αυτό θα πρέπει να είναι όλοι έτοιμοι, να μην παίζουν τώρα και μετά να παίζουν 1-2 μήνες αργότερα.

Ο Μαρινάκης έχει δηλώσει ότι πάμε για το πρωτάθλημα και σε αυτά τα ματς, όπως αυτό με τον Πανιώνιο, θα πρέπει να το δείχνουμε. Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει το παιχνίδι με την Τότεναμ, ο Ολυμπιακός λογικά θα έχει την ευκαιρία να συνεχίσει στην Ευρώπη αν κερδίσει στο Φάληρο τον Ερυθρό Αστέρα”.

SPORTDOG.GR