«ΒΟΜΒΑ» η καταγγελία των ειδικών φρουρών! Ποιοί δρουν ανάμεσά τους και ποιός τους έβαλε εκεί; (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αποκάλυψη έχει προκαλέσει πανικό
Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε το σωματείο ειδικών φρουρών το οποίο όπως αναφέρει σε ανάρτησή του, συνάδελφός τους που ήταν εκτός υπηρεσίας και συνδικαλίζεται απέτρεψε σύλληψη κουκουλοφόρου.

Σύμφωνα με την καταγγελία, και όπως είδαμε και νωρίτερα στο el.gr, ο κουκουλοφόρος είχε επιτεθεί σε αστυνομικό της ομάδας ΔΡΑΣΗ αλλά λόγω της παρέμβασης του εκτός υπηρεσίας αστυνομικού δεν συνελήφθη.

Τι σημαίνει αυτό; Υπάρχουν άτομα μέσα στην ΕΛ.ΑΣ. φιλικά προσκείμενα προς τους κουκουλοφόρους;

Η αποκάλυψη είναι πραγματική «βόμβα» και πρέπει να απασχολήσει σοβαρά την ηγεσία της Αστυνομίας αλλά και την κυβέρνηση.

Αναλυτικά οι καταγγελίες:

Το Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α ως μοναδικός παραστάτης των χαμηλόβαθμων κυρίως αστυνομικών εκφράζει την συμπαράσταση του στους Συναδέλφους που έδωσαν τη «μάχη» της υπεράσπισης της σωματικής ακεραιότητας και της περιουσίας των πολιτών σήμερα στο κέντρο της Αθήνας, εκφράζοντας παράλληλα ιδιαίτερες ευχές για γρήγορη ανάρρωση στους τραυματίες αστυνομικούς και τον τραυματία Διοικητή της Ομάδας ΔΡΑΣΗ.

Αντιπροσωπεία του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α. μετέβη από την πρώτη στιγμή στο 401 Στρ. Νοσοκομείο που διακομίσθηκαν ευτυχώς εκτός κινδύνου οι συνάδελφοι.

Επίσης, εκφράζουμε τον αποτροπιασμό και την καταδίκη μας για γεγονός που φέρεται αξιωματικός της αστυνομίας που συμμετείχε, εκτός υπηρεσίας, στην πορεία διαμαρτυρίας να απέτρεψε χειροδικώντας, τη σύλληψη κουκουλοφόρου που είχε πριν επιτεθεί σε αστυνομικό της Ομάδας ΔΡΑΣΗ, με αποτέλεσμα να διαφύγει της σύλληψης.

Ήδη το Προεδρείο του Σ.Ε.Φ.Ε.Α.Α επικοινώνησε με τον συνάδελφο της Ομάδας ΔΡΑΣΗ εκφράζοντας την προσωπική και συνδικαλιστική του στήριξη, όπως επίσης δίνοντάς στη διάθεσή του το Νομικό του «οπλοστάσιο για την απόδοση τυχών ευθυνών σε οποιαδήποτε κατεύθυνση».