Βαφτίζουν θανάτους με Κορωνοιό? Αυτοί που μας αρρώστησαν λένε την αλήθεια? Τι κρύβεται πίσω από την κουρτίνα του Κορωνοιού?

Ολο και περισσότερος κόσμος αρχίζει και αμφισβητεί την ενημέρωση που του γίνεται για την εικόνα που παρουσιάζουν τα Μέσα Μαζικής εξαπάτησης …Πρώτα μας αρρώστησαν ρίχνοντας τον ιό στη συνέχεια μας κατέστρεψαν κλείνοντας όλες τις επιχειρήσεις και βουλιάζοντας την Οικονομία και φυλακίζοντας το κόσμο στα σπίτια του και τέλος οι ίδιοι που μας αρρώστησαν θέλουν να μας σώσουν και ετοιμάζουν υποχρεωτικό εμβολιασμό αλλιώς δεν θα μας αφήσουν να βγούμε από τη φυλακή του Σπιτιού μας..

Θα σας παραθέσουμε φωτογραφίες από αναρτήσεις και δημοσιεύματα για να αναρωτηθούμε και να σκεφτούμε αν όλα αυτά είναι συνομωσιολογίες η βρώμικο σχέδιο που εκτελούν όπως οι κυβερνήσεις τα υπέγραψαν στην Ατζέντα 21 το 1992.

Το κλείδωμα των ΗΠΑ για έναν ιό που έχει σκοτώσει 69 Αμερικανούς στον ίδιο χρόνο που η κοινή γρίπη έχει σκοτώσει πάνω από 19.000 ατομα δεν «κολλάει». Φαίνεται προφανές ότι ο φόβος της βιολογικής επίδρασης του Covid-19 δεν μπορεί να είναι το αληθινό κίνητρο για την παγκόσμια παύση που βλέπουμε σε όλες τις οικονομίες.

Κυβερνήσεις έχουν μετατραπεί σε υπαλληλάκια των Σιωνιστών και χρησιμοποιούν τον ιό ως όπλο. Ένα άκρως επικίνδυνο βιολογικό όπλο που μπορούν να το χρησιμοποιήσουν με όσα Κράτη συμφώνησαν οι Νεοταξίτες με τις Κυβερνήσεις να το εφαρμόσουν καθώς και να δημιουργήσουν ένα τεχνητό ΚΡΑΧ στις παγκόσμιες οικονομίες…

Σας θυμίζω ότι πριν 7 μήνες από την εμφάνιση του κορωνοϊού στην Κίνα, ψηφίστηκε από την Βουλή των Ελλήνων στις 11 Ιουνίου 2019 Νόμος που προβλέπει ΑΥΣΤΗΡΕΣ ΠΟΙΝΕΣ για την μη συμμόρφωση σε κρατικές διατάξεις σε περίπτωση κινδύνου από μεταδοτική ασθένεια. Μέχρι και βιβλία είχαν εκδοθεί χρόνια πριν για το τι θα γινόταν αυτές τις μέρες με ιό που θα έριχναν..

Ο συγγραφέας-Δημοσιογράφος Raul Zibechi σε άρθρο του με τίτλο «Ο ιός και η στρατιωτικοποίηση της κρίσης» αναφέρει ότι Πρέπει να επιστρέψουμε στην εποχή του ναζισμού και του σταλινισμού, πριν από περίπου έναν αιώνα, για να βρούμε παραδείγματα τόσο εκτεταμένου ελέγχου του πληθυσμού όσο εκείνα που λαμβάνουν χώρα σε όλα τα Κράτη με την επιδημία του κορωνοϊού.

Μετέτρεψαν το κόσμο και τους υγιείς ακόμη σε ΛΕΠΡΟΥΣ..Η συνηθισμένη πρακτική στην ιστορία είναι να απομονώνονται οι μολυσμένοι άνθρωποι.. Αλλά ποτέ στην ανθρωπότητα δεν έχουν απομονωθεί τόσα εκατομμύρια υγιείς άνθρωποι με αυτόν τον τρόπο.

Είναι τελικά όλα αυτά συνομωσιολογίες η βρώμικο σχέδιο που εκτελούν ???