Το τελευταίο ΒΙΝΤΕΟ Τσαβούσογλου πριν φύγει έκανε ΚΡΟΤΟ!!!

Αναφορές ακόμα και σε κοινή απόφαση για τα πιστοποιητικά εμβολίων…

«Μιλήσαμε για μια συμφωνία 25 σημείων. Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν. Ο Μητσοτάκης και ο Ερντογάν αναμένεται να συναντηθούν στα μέσα Ιουνίου» δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Μεβλούτ Τσαβούσογλου, απαντώντας σε ερωτήσεις Τούρκων δημοσιογράφων ενόσω βρίσκονταν στην Αθήνα, δίνοντας κοινή συνέντευξη με τον Νίκο Δένδια.

Παρά τις διαφορές που διαφημίζονταν και από τους δύο υπουργούς αλλά και την μεγάλη… κόντρα στην Άγκυρα μπροστά στις κάμερες, οι συνομιλίες έγιναν σε «ζεστό κλίμα», όπως παραδέχθηκαν και τα τουρκικά ΜΜΕ, όπερ δείχνει πως κάτι σημαντικό έχει συμφωνηθεί και ετοιμάζεται.

Ο Τσαβούσογλου ανήρτησε μέχρι και βίντεο, το οποίο έχει υπότιτλους στ’ αγγλικά και τον ίδιο αφηγητή φυσικά στην τουρκική, στο μεγαλύτερο μέρος του έχει πλάνα από την «ιδιωτική» του επίσκεψη στην Θράκη την Κυριακή 30/05/2021.

Ο Τσαβούσογλου λέει πόσο χαρούμενος είναι που επισκέπτεται την χώρα μας μετά από 5 χρόνια και ευχαριστεί προσωπικά τον Νίκο Δένδια για την πρόσκληση.

Κάνει λόγο για συμφωνίες Ελλάδας και Τουρκίας, για συνάντηση με τον «φίλο του Νίκο» (σ.σ. Δένδια), για άψογη φιλοξενία.

Τονίζει πως συζητήθηκαν περιφερειακά θέματα και συμφωνήθηκε η προώθηση ΚΟΙΝΩΝ πρότζεκτ, στο πλαίσιο της συμφωνίας πάνω σε 25 θέματα σε τουρισμό, ενέργεια, περιβάλλον (Ατζέντα 2030), εμπόριο, ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ.

«Ο πολιτικός και στρατιωτικός μας διάλογος επεκτείνεται σε όλα τα επίπεδα», υπογράμμισε ο Τσαβούσογλου και κατέληξε:

«Ο διάλογος πρέπει να συνεχιστεί χωρίς εμπόδια και χωρίς προϋποθέσεις»!

Πόση… αγάπη μα τον… Αλλάχ