Το μοιρολόϊ των ΟΥΚάδων – Το συγκλονιστικό ΒΙΝΤΕΟ και η «υπόσχεση» για την Αγιά Σοφιά

Έτσι αποχαιρετούν οι Έλληνες τους νεκρούς τους!
Μόνο σε αυτούς γονατίζουν και αν τους δοθεί η πολιτική εντολή, τότε θα δώσουν στον όποιο εχθρό το μάθημα που καιρό τώρα έπρεπε να πάρει.

Δείτε ΟΥΚάδες NA μοιρολογούν συνάδελφό τους που έχασε την ζωή του, κάνοντας αναφορά-υπόσχεση για την Αγιά Σοφιά, την οποία οι Τούρκοι θέλουν να κάνουν τζαμί.

Οι βάτραχοι τραγουδούν με συγκίνηση πάνω από το μνήμα του, το 2019, το «Ένα παλικάρι είκοσι χρονών και στο τέλος φωνάζουν γνωστό οϋκάδικο σύνθημα.

Ο αδικοχαμένος βατραχάνθρωπος ονομαζόταν Μηνάς Καμαράτος και καταγόταν από τις Πύλες Καρπάθου.

Νωρίς το πρωί της Κυριακής 9 Ιουνίου 2019, ο Αρχικελευστής της Ομάδας Υποβρυχίων Καταστροφών βρίσκεται στον δρόμο για την Διοίκηση Υποβρυχίων Καταστροφών όπου υπηρετούσε. Όμως δεν έμελλε να ξανααναλάβει υπηρεσία καθώς στην Λεωφόρο Σχιστού στον Σκαραμαγκά, του είχε στήσει ενέδρα ο «χάρος».

Η τότε ανακοίνωση του Π.Ν. λιτή αλλά εύγλωττη για την τραγωδία:

«Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι πρωινές ώρες Κυριακής 09 Ιουνίου 2019, ο Αρχικελευστής Μ.Κ. (Τ/ΠΜ) της Διοίκησης Υποβρυχίων Καταστροφών, τραυματίστηκε θανάσιμα συνέπεια τροχαίου δυστυχήματος στη Λεωφόρο Σχιστού Σκαραμαγκά, κατά την μετάβαση στην υπηρεσία του.
Ο υπαξιωματικός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Θριάσιο» Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.
Το Πολεμικό Ναυτικό εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.»