ΘΑΥΜΑΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Την εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα του 2008 ο Καναδάς έζησε μία από τις χειρότερες χιονοθύελλες στην ιστορία του. Η Donna Molnar από το Οντάριο του Καναδά είχε πεταχτεί στο συνοικιακό μάρκετ για να κάνει κάποια ψώνια, μόνο που δεν επέστρεψε σπίτι για τρεις ολόκληρες μέρες.

Το SUV της βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε ένα χωράφι και ενώ οι μέρες περνούσαν, τόσο οι αρχές όσο και οι συγγενείς της ήταν βέβαιοι πως η Donna είχε πιαστεί στη χιονοθύελλα και είχε βρει τραγικό θάνατο από το κρύο.

Τρεις ημέρες μετά ένα μέλος της ομάδας αναζήτησης ανακάλυψε μια γυναίκα θαμμένη κάτω από μια χιονοστιβάδα και, φυσικά, ήταν σίγουρος πως είχε βρει το άψυχο σώμα της Donna Molnar.

Μόνο που ήταν σωστός κατά το ήμισυ καθώς ναι μεν το σώμα άνηκε στην Donna, αλλά δεν ήταν καθόλου άψυχο. Κάπως, με κάποιο τρόπο η Molnar είχε καταφέρει να επιβιώσει 72 ώρες σε θερμοκρασίες που θα είχαν σκοτώσει τους περισσότερους κοινούς θνητούς.

Το μόνο που έπαθε από την περιπέτειά της ήταν υποθερμία και κάποια ήπια κρυοπαγήματα. Σαν να πέσει πάνω σου ένα φορτηγό, ας πούμε, και να σου προκαλέσει μόνο έναν μικρό πονοκέφαλο.