Τα ηχεία μεταδίδουν την νόσο της ανεξαρτησίας?O Χαρδαλιάς κλείνει τα αυτιά του στην λαική οργή!

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης  Κρίσεων εμφανίστηκε αρκετά ενοχλημένος από την πρωτοβουλία των επαγγελματιών-μελών του Κύκλου Επαγγελματιών Εστίασης. Ο Νίκος Χαρδαλιάς χαρακτήρισε τις λογικές αντάρτικου ως «εξαιρετικά επικίνδυνες» και υπογράμμισε πως «οι νόμοι θα εφαρμοστούν» και όσοι τους παραβούν «θα αναλάβουν τις ευθύνες τους».

«Ακούω συνέχεια αυτή τη συζήτηση, η μουσική αυξάνει το ρίσκο της μετάδοσης του ιού και έχει αποδειχτεί παγκοσμίως. Μουσική σημαίνει πως αν τραγουδήσω θα υπάρξουν σταγονίδια, η μουσική είναι συνδυασμένη με τον χορό που σημαίνει μη τήρηση μέτρων. Η μουσική είναι συνδυασμένη με το αλκοόλ που δημιουργεί χαλάρωση. Να σταματήσει η λογική του παραλόγου. Βήμα-βήμα, δεν μπορεί τη στιγμή που η πλειοψηφία κάνει θυσίες να συζητάμε λογικές αντάρτικου», σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς.

«Αυτή η λογική του παραλόγου πρέπει να σταματήσει. Αντιλαμβανόμαστε την ανάγκη όλοι. Να χαλαρώσουμε, να βρεθούμε με τους φίλους μας, να ακούσουμε μουσική, να χορέψουμε. Βήμα – βήμα. Δεν μπορεί να περνάει σε μια ευνομούμενη πολιτεία, την ίδια ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία έχει κάνει τεράστιες θυσίες, να συζητάμε λογικές αντάρτικου», τόνισε ο υφυπουργός.

Πηγή: www.rosa.gr