ΣΥΡΙΖΑ για σκάνδαλο Novartis: Εδιναν μίζες σε πολιτικούς-Μεγάλη αποκάλυψη

Νέα συγκλονιστική τροπή παίρνει το σκάνδαλο Novartis. Με δημοσίευμα της εφημερίδας Documento αποκαλύπτεται ότι η δικαστική έρευνα οδηγείται στο συμπέρασμα ότι η Novartis έδινε μίζες όχι μόνο σε γιατρούς, αλλά και πολιτικά πρόσωπα, προκαλώντας σεισμό, καθώς και την αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μάλιστα με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, και με αφορμή το σημερινή αποκάλυψη του Documento, για το σκάνδαλο Novartis, επισημαίνει ότι η σκευωρία που επιχείρησε να στήσει ο κ. Μητσοτάκης και οι φίλοι του καταρρέει με πάταγο.

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Η Νέα Δημοκρατία με εντολή Μητσοτάκη έστησε προανακριτικές και ειδικά δικαστήρια, προσπάθησε να εξοντώσει δικαστές, παραποίησε στοιχεία και απείλησε μάρτυρες στην προσπάθειά της να κουκουλώσει το μεγάλο σκάνδαλο Novartis για να προστατέψει πολιτικούς που εμπλέκονται, καθώς και τον κ. Φρουζή.

Τελικά όμως δεν τα κατάφερε. Όπως αποκαλύπτει σήμερα το Documento η Δικαιοσύνη συνεχίζει και η εισαγγελική έρευνα επιβεβαιώνει ότι οι μίζες της Novartis δίνονταν όχι μόνο σε ιατρικό προσωπικό, αλλά και σε πολιτικά πρόσωπα.

Η πραγματική σκευωρία που επιχείρησε να στήσει ο κ. Μητσοτάκης και οι φίλοι του καταρρέει με πάταγο. Η ώρα της αλήθειας πλησιάζει.

Και ο eretikos.gr θα επισημάνει πως εκτός όλων των άλλων η εξέλιξη αυτή αποτελεί και μία μεγάλη δικαίωση για την Ελένη Τουλουπάκη.

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
ERETIKOS.GR