Γεραπετρίτης- Αυγενάκης: Πλακώθηκαν. Και στην μέση ο Σκούρας

Χοντρό επεισόδιο είχαμε πριν λίγες ώρες ανάμεσα στον Γεραπετρίτη και τον Αυγενάκη για τον κυβερνητικό τραγέλαφο στην ιστορία Βασιλακόπουλου- ΕΟΚ. Ένας καθεστωτικός πρόεδρος αθλητικής ομοσπονδίας κάνει ό,τι θέλει ολόκληρη κυβέρνηση. Με συνέπεια την εξαιρετικά ασαφή απόφαση του αστυνομικού διευθυντή Αττικής για το θέμα των εκλογών στην Λεωφόρο Αλεξάνδρας Ιωάννη Σκούρα.

Γεραπετρίτης εναντίον Αυγενάκη (δεν είναι η πρώτη φορά) για το ποιος χειρίστηκε εντελώς λάθος το θέμα αυτό. Με σκληρές εκφράσεις εκατέρωθεν και φοβερά υπονοούμενα.

Η κυβέρνηση έχει χάσει προ πολλού την πρωτοβουλία των κινήσεων με αποτέλεσμα να έχει υποστεί επικοινωνιακό κάζο. Αφού δείχνει στους πολίτες ότι ένας πρόεδρος αθλητικής ομοσπονδίας μπορεί να την αγνοεί και να επιβάλλει τον δικό του νόμο.

Αρχικώς, η κυβέρνηση δεν μπόρεσε να επιβάλλει στην ΕΟΚ τις ηλεκτρονικές εκλογές. Όλες οι άλλες αθλητικές ομοσπονδίες διεξήγαγαν με το σύστημα Ζευς τις εκλογές τους. Εντός των νόμιμων προθεσμιών.

Ο μόνος που αγνοεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα του κορονοϊού και γράφει στα παλιά του τα παπούτσια τις αποφάσεις του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας είναι ο Βασιλακόπουλος. Αυτός που οργανώνει εκλογές στο γήπεδο του Παναθηναϊκού, την ημέρα που οι οπαδοί του ετοιμάζονται να κάνουν γιορτή για τα 50 χρόνια του Γουέμπλει. Με αυτές τις συνθήκες το καθεστώς Βασιλακόπουλου καλεί τον Παναγιώτη Φασούλα, παλαίμαχο μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, και υποψήφιο πρόεδρο της Ομοσπονδίας να προσέλθει με την παράταξη του στη γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Πολλοί στην κυβέρνηση έχουν ευθύνη για το φιάσκο αυτό και επιτέλους οφείλουν να λογοδοτήσουν.