Σουρεαλισμός… στον ΣΚΑΪ: Εξαγριωμένος ο Οικονόμου λέει «φιλοσυριζαίο» τον Πορτοσάλτε (Βίντεο)

Σουρεαλισμός… στον ΣΚΑΪ: Εξαγριωμένος ο Οικονόμου λέει «φιλοσυριζαίο» τον Πορτοσάλτε (Βίντεο)

Ο γνωστός δημοσιογράφος και φανατικός πολέμιος του ΣΥΡΙΖΑ, σε μια σπάνια στιγμή δημοσιογραφικής αμεροληψίας, ομολόγησε στον αέρα της εκπομπής ότι τελικά οι ισχυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ για τα αίτια της τραγωδίας στο Μάτι φαίνεται να έχουν κάποια βάση
Σουρεαλιστικά σκηνικά στο πλατό του ΣΚΑΙ, με τον Δημήτρη Οικονόμου να εγκαλεί τον Άρη Πορτοσάλτε ως φιλοσυριζαίο.

Ο Α. Πορτοσάλτε, σε μια σπάνια στιγμή δημοσιογραφικής αμεροληψίας, αναφέρθηκε σε ρεπορτάζ του Προκόπη Γιόγιακα που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «Τα Νέα», για την καθυστέρηση στην κατεδάφιση αυθαίρετων κτιρίων και μαντρότοιχων στο πυρόπληκτο Μάτι και βάσει του οποίου φαίνεται ότι η υπερβολική αυθαίρετη δόμηση συνετέλεσε στην ανείπωτη τραγωδία που συνέβη στην περιοχή.

Ο γνωστός δημοσιογράφος και φανατικός πολέμιος του ΣΥΡΙΖΑ, ομολόγησε στον αέρα της εκπομπής ότι τελικά οι ισχυρισμοί του ΣΥΡΙΖΑ για τα αίτια της τραγωδίας φαίνεται να έχουν κάποια βάση, με αποτέλεσμα να εξαγριώσει τον γνωστό «αστυφύλακα» της κυβερνητικής προπαγάνδας… Δημήτρη Οικονόμου.

Έξαλλος ο Δ. Οικονόμου προσπάθησε με κάθε τρόπο να επαναφέρει τον «σύντροφο στην τάξη» τονίζοντας, πως με αυτά που λέει, «δικαιώνει τους συριζαίους».

Δείτε το επίμαχο σκηνικό στο 1:00:40 του video