Σκλήρυνση κατά πλάκας: Συγκινεί το ντοκιμαντέρ με τη μάχη της ηθοποιού ΣΑΛΜΑ ΜΠΛΕΡ!

Η 49χρονη (σήμερα) καλλιτέχνιδα είχε ανακοινώσει τον Οκτώβριο του 2018 στους θαυμαστές της πως πάσχει από πολλαπλή σκλήρυνση. Εκτοτε, ακολούθησε ένας μεγάλος αγώνας, στον οποίο δεν λύγισε, παρά το γεγονός ότι οι δυσκολίες που συνάντησε ήταν τεράστιες.

Το ντοκιμαντέρ, με τον τίτλο «Introducing, Selma Blair», περιγράφει τα όσα βίωσε η Αμερικανίδα ηθοποιός με την ασθένεια, ενώ η κάμερα την ακολουθεί, καθώς υποβάλλεται σε θεραπεία με βλαστοκύτταρα. Η Μπλερ εμφανίζεται ταλαιπωρημένη και εξαντλημένη από τη χημειοθεραπεία.

Η σκηνοθέτιδα, Ρέιτσελ Φλέιτ, λέει πως το συνεργείο της εργάστηκε σεβόμενο τα συμπτώματα της Μπλερ. «Είχα πλήρη επίγνωση ότι η πρωταγωνίστριά μου δεν ένιωθε καλά, επομένως δεν θα κάναμε 12ωρα γυρίσματα…», είπε.

Η ίδια σημείωσε ακόμη: «Θα μας έλεγε πότε θα ήταν η ώρα να φύγουμε, όμως, ανεξαρτήτως από την κατάστασή της, το συνεργείο βρισκόταν εκεί. Η Σέλμα ήταν διαθέσιμη και ανοικτή και πρόθυμη για γυρίσματα, κάτι που ήταν φανταστικό».

Η Σέλμα Μπλερ θέλει να συμβουλεύσει από την πλευρά της τους ανθρώπους που διαγνώστηκαν πρόσφατα με τη νόσο. «Μην πείτε ότι δεν συμβαίνει, να έχετε υπομονή… Υπομονή, και προσπαθήστε να μην ανησυχείτε. Το σώμα σας, σας δίνει ένα δώρο, λέγοντάς σας, δυστυχώς, κόψτε ταχύτητα», ήταν το ισχυρό μήνυμα που έστειλε.

ΠΗΓΗ
LEFIMERIDA.GR