SARS-COV-2: Ατύχημα ή Έγκλημα Διαρκείας Κατά της Ανθρωπότητας;

1 Ο Nicholas Wade επιστημονικός συνεργάτης σε Nature, Science, Τhe New York Times μέσα από μια συγκλονιστική επιστημονική ανάλυση απορρίπτει στην ουσία κάθε πιθανότητα φυσικής προέλευσης του ιού. Η ανάλυσή του μας προτρέπει μάλιστα να δούμε τα Πειστήρια του Εργαστηριακού Ιού και στις mini πανδημίες SARS1 και SARS2.

Τί γνώριζε η Ευρωπαϊκή ένωση και «ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ» από τον Αύγουστο 2019 την πανδημία;

3. Ποιοι;

Όσον αφορά τους φυσικούς αυτουργούς της παρασκευής των θανάσιμων ιών μέσω από την διαδικασία gain of function, δηλαδή τους επιστήμονες, τα όνομά τους είναι γνωστά και δημοσιευμένα κατ΄επανάληψη.

Όσον αφορά τους εγκεφάλους και ηθικούς αυτουργούς αυτοί συγκεντρώνουν πλέον το απορημένο και αμήχανο βλέμμα της ανθρωπότητας πάνω τους. Όταν το βλέμμα γίνει οργή και αναλάβει δράση η Δικαιοσύνη θα αλλάξουν οι όροι του παιγνιδιού.

Δημήτρης Γάκης: Τι σημαίνει πρακτικά το Gain of Function επί των ιών

4. Γιατί;

Η απάντηση στο γιατί κρύβεται τόσο στα προσωπικά φροϊδικά χαρακτηριστικά που μετατρέπουν κάποιον σε εν δυνάμει Χίτλερ, με τον ναρκισσισμό της ισχύος που του δίνει το δικαίωμα ζωής και θανάτου πάνω στους κατοίκους του πλανήτη όσο και στην απόλυτη αίσθηση εξουσίας μια και είναι για την ώρα πιο ισχυροί από τους εκλεγμένους ηγέτες όπως ο Biden, η Μerkel, ο Macron, o Putin και πάει λέγοντας.

Ο ιός μιας πανδημίας υποκαθιστά το όπλα και τον ανθρώπινο στρατό που είχε ανάγκη ο Χίτλερ για παράδειγμα ώστε να κατακτήσει την ανθρωπότητα.

Αυτή η ισχύς ότι κυβερνάνε τον κόσμο από το παρασκήνιο είναι πιο αφροδισιακό και από τα χρήματα παρότι τα τελευταία είναι το αγαπημένο τους παιγνίδι. Στην ουσία ο πλανήτης βρίσκεται υπό κατάληψη από το Γ΄Ράιχ του Ιμπεριαλισμού της Υγείας.

Το είπαν και το έκαναν. -Θα κατασκευάσουμε ιούς, για να παρασκευάσουμε εμβόλια!

Αυτό δηλώνει ο Πάστορας Τσιόδρας λίγο πριν ξεσπάσει η Πανδημία. Σεπτέμβριος 2019. Δείτε λέξη λέξη τι δηλώνει. Δείτε το video πολλές φορές. Προσέξτε τις κινήσεις του. Έχει σημασία τι λέει, πως το λέει… Είναι το ίδιο πρόσωπο που πρωταγωνίστησε και στις mini πανδημίες που προηγήθηκαν.

Ακούστε τον… Κατασκεύασαν ιούς για να παρασκευάσουν εμβόλια. Στη συνέχεια πήγε δήθεν ταπεινά να εκκλησιαστεί. Πάστορας, υπεράνω υποψίας. Ο Έλληνας Fauci… (δείτε προσεκτικά το βίντεο: https://www.youtube.com/watch?v=xI8Z62jImjo)

Σ΄αυτό το σημείο θυμηθείτε πόσες δεκαετίες ο παιδόφιλος βιαστής Λιγνάδης την έβγαζε καθαρή επειδή κολυμπούσε στον Γουαδαλκιβίρ της Τέχνης.

Ο κ. Τσιόδρας οφείλει μία διευκρινιστική δήλωση για τα 100 εργαστήρια που κατασκευάζουν ιούς ώστε να παρασκευάσουν εμβόλια και ποιο το όφελος αυτών των εργαστηρίων. Εκτός εάν όπως αποδεικνύεται είναι τα Εργαστήρια Παραγωγής Θανάσιμων Ιών που χρησιμοποιεί ο Ιμπεριαλισμός της Υγείας για να επιβληθεί στην ανθρωπότητα.

Άκου, κατασκευάζουμε ιούς για να παρασκευάσουμε εμβόλια…

Μήπως θα πρέπει να δοθεί στην δημοσιότητα η ηλεκτρονική αλληλογραφία του Πάστορα Τσιόδρα για τα έτη 2019 έως και σήμερα; Όπως ακριβώς έκανε η Αμερικανική Κυβέρνηση με την αλληλογραφία Fauci. Θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον… Θυμηθείτε ακόμη ότι η τηλεόραση κατασκευάζει Μεγάλα Είδωλα για τον μικρό λαό. Ώσπου μία μέρα πέφτουμε από τα σύννεφα, όπως η γειτονιά του φιλήσυχου δολοφόνου…

Τελικά, πότε λέτε αλήθεια κε Τσιόδρα;

5. Τα Εμβόλια.

Τα Εμβόλια (μαζί με τον Ιό) είναι τα Εργαλεία επιβολής του Τρόμου και απόκτησης του Χρήματος. Όχι. Κανένα από τα εμβόλια δεν παρασκευάσθηκε για να εξοντώσει συνειδητά την ανθρωπότητα -όπως έγινε με τους ιούς.

Σχεδόν όλα όμως παρασκευάστηκαν σε χρόνο dt έλαβαν άδειες σε αντίστοιχο χρόνο από ανυπόληπτες επιτροπές και οργανισμούς (παγκόσμιους και ευρωπαϊκούς) με αποτέλεσμα οι παρενέργειές τους να έχουν αρχίσει να καταγράφονται πλέον στην πράξη.

Καμία από τις φαρμακοβιομηχανίες που παράγουν εμβόλια δεν το κάνουν για να μας σκοτώσουν ή να μας βάλουν τσιπάκια.

Την ίδια στιγμή όμως οι παρενέργειες (ανάμεσά τους οι καθημερινοί θάνατοι και βλάβες σε όργανα του σώματος που παρατηρούνται πλέον σε όλες τις χώρες του κόσμου) αναγκάζουν όλους τους εμπλεκόμενους καθώς αχνοφέγγει η οδός της Δικαιοσύνης να παραδεχθούν το πρόβλημα και να γίνουν πιο προσεκτικοί στην χρήση τους.

Ήδη μέσα στα τελευταία 24ωρα πληροφορηθήκαμε ότι τα εμβόλια (κυρίως τα mRNA) δεν είναι τόσο αποτελεσματικά στους ηλικιωμένους ενώ η 2η δόση των mRNA εμβολίων προκαλεί περισσότερα από τα αναμενόμενα προβλήματα μυοκαρδίτιδας και περικαρδίτιδας σε νέους και εφήβους.

Μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα: Αιτίες, συμπτώματα, διάγνωση, πρόληψη και θεραπεία

Στην Ιταλία απαγορεύθηκε το εμβόλιο της Astra Zeneca στους κάτω των 60. Επίσης δεν έχουμε δει για την ώρα τις μελλοντικές τους παρενέργειες στον οργανισμό των ανθρώπων.

Άρα ακόμη δεν γνωρίζουμε τα κέρδη ωφέλειας-βλάβης.

Γιατί δεν προβάλλονται και περιπτώσεις που χωρίς lockdown και εμβόλια έχουν ελέγξει την… πανδημία;

6. Αναγκαστικός Εμβολιασμός.

Ο αναγκαστικός εμβολιασμός το μόνο που θα πετύχει είναι να επαναφέρει τον Trump στις ΗΠΑ τάχιστα στην εξουσία και τον Τσίπρα στην Ελλάδα. Είναι σίγουρη η ανθρωπότητα ότι θέλει να ζήσει εκ νέου μία παρόμοια εμπειρία;

Είναι σίγουροι κάποια ανόητα στελέχη της σημερινής κυβέρνησης και ο εσμός των ηλιθίων επιδημιολόγων, τηλε-ειδικών και δημοσιογράφων που υποστηρίζουν τον υποχρεωτικό εμβολιασμό όταν αγνοούμε την έκταση και το βάθος των παρενεργειών και όταν εν τέλει δεν γνωρίζουμε την αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού;

Υποχρεωτική ιατρική: Υποδούλωση μέσω βιοχημικής γενετικής τροποποίησης ή προάσπιση της υγείας;

7. Το Παράδειγμα του Ισραήλ και η Αποτελεσματικότητα του Εμβολιασμού.
Πάμε να δούμε τι έγινε στο Ισραήλ. Εδώ ο πρώην πρωθυπουργός Νετανιάχου βρισκόταν υπό πίεση για σκάνδαλα διαπλοκής. Οι διαδηλώσεις έξω από τη κατοικία του ήταν καθημερινές ενώ μετά το άνοιγμα του πρώτου lockdown που επέτρεψε στους Ισραηλινούς να χαλαρώσουν και να πάνε διακοπές εκτός συνόρων απογειώθηκαν τα κρούσματα.

Έχοντας εκλογές μπροστά του ο Νετανιάχου ξεκίνησε τα απεγνωσμένα τηλεφωνήματα στον επικεφαλής της Pfizer. Μόνο σε ένα 24ωρο του έκανε 17 τηλεφωνήματα ώστε να παραγγείλει εμβόλια και να ελέγξει τον καλπασμό των θανάτων. Πράγματι ο Νετανιάχου πετυχαίνει να εμβολιάσει πλήρως πάνω από 57% των Ισραηλινών πολιτών.

Ταυτόχρονα ξανακάνει νέο lockdown. Κρατήστε το αυτό γιατί έχει σημασία.
Τα κρούσματα και οι θάνατοι μειώνονται στο ελάχιστο.

Ερώτηση: πέτυχε ο εμβολιασμός στο Ισραήλ;

Απάντηση: Διατηρούμε πολλές επιφυλάξεις. Θα σας πούμε το γιατί.

Το Ισραήλ παραμένει ΕΡΜΗΤΙΚΑ κλειστό κράτος από τις 20 Μαρτίου 2020. Δεν μπαίνει κουνούπι στην χώρα εάν δεν έχει Ισραηλινό Διαβατήριο. Μοναδικές εξαιρέσεις υπήρξαν για κάποιους καλλιτέχνες, δημοσιογράφους-απεσταλμένους και φυσικά πολιτικούς και διπλωμάτες.

Το Ισραήλ άνοιξε στις 23 Μαΐου για κάποια γκρουπ εμβολιασμένων. Το πρώτο γκρουπ που έφθασε στη χώρα ήταν από Ορθόδοξο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης.

Το Ισραήλ σκέφτεται να ανοίξει σε κατά μόνας εμβολιασμένους τουρίστες από την 1η Ιουλίου. Ήδη σήμερα 11 Ιουνίου στον σχετικό πίνακα κρουσμάτων βλέπουμε αίφνης 10 νέους θανάτους στην χώρα και 45 νέα κρούσματα.

Η εκτίμησή μας είναι ότι οι προσμίξεις πλήρως εμβολιασμένων πληθυσμών είναι λίαν επικίνδυνες τόσο για τον καλπασμό των μεταλλάξεων όσο και για τη νόσηση των ήδη εμβολιασθέντων.

Η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία κατάφεραν να έχουν ελάχιστους θανάτους με τιποτένια ποσοστά εμβολιασμού αλλά με σκληρά lockdowns. Το εάν πέτυχαν οι εμβολιασμοί στο Ισραήλ θα το διαπιστώσουμε όταν και εάν η χώρα αρχίσει να δέχεται μαζικά τουρίστες ακόμη και εμβολιασμένους πλήρως.

Εκστρατεία εμβολιασμού στο Ισραήλ: Τα ανησυχητικά ευρήματα της IPC

8. Τα Φάρμακα.

Αυτή την στιγμή τα φάρμακα βιώνουν τον Ιμπεριαλισμό των Εμβολίων. Παρότι ακόμη και επιστήμονες που δημιούργησαν τους θανάσιμους ιούς μέσα από τη διαδικασία gain of function (για παράδειγμα ο Αμερικανός Ralph Baric) απεκάλυψαν ότι έχουν το φάρμακο για τον ιό την επόμενη δεν έβγαλαν τσιμουδιά περί φαρμάκου.

Ο Baric απεκάλυψε σε συνέντευξή του το καλοκαίρι του 2020 ότι ο ίδιος και η ομάδα του έχουν το φάρμακο για την COVID-19. Έκτοτε δεν ξαναμίλησε. Το απόλυτο τουμπεκί. Ο Ιμπεριαλισμός των Εμβολίων στην Υπηρεσία του Παγκόσμιου Ιμπεριαλισμού Υγείας δεν επιτρέπει να ακούγονται φωνές για ύπαρξη φαρμάκων.

Γ.Ιωαννίδης: Η φίμωση κορυφαίων επιστημόνων, η κοινωνία που δεν αντιδρά και τα Φρανκενστάιν ΜΜΕ

9. Τα Πρόσωπα-Κλειδιά

Αnthony Fauci

Peter Daszak

Shi Zhengli

Ralph Baric.
Αυτοί οι 4 κρύβουν το μαύρο κουτί του εγκλήματος κατά της ανθρωπότητας. Οι 3 γιατί συμμετείχαν στη παρασκευή των gain of funtion ιών (Peter Daszak-Shi Zhengli-Ralph Baric), με κανέναν όφελος για την ανθρωπότητα όπως αποδεικνύεται, το αντίθετο μάλιστα και ο πολύς κ. Fauci γιατί τους συγκάλυπτε. Γιατί συγκάλυψε την εργαστηριακή προέλευση τόσο του ιού της Covid-19 όσο και των ιών SARS1 και SARS2.

Fauci: Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν το εργαστήριο της Wuhan για 5 χρόνια

10. Oι mRNA Φαρμακοβιομηχανίες.

Αυτή την στιγμή γίνεται αγώνας δρόμου για παραγωγή νέων mRNA εμβολίων με την λογική “μάθανε πως πηδιόμαστε πλακώσανε κι οι γύφτοι”. Τα δις που έχουν πέσει είναι ιλιγγιώδη. Μόνο τα μεταφορικά των εμβολίων μέσα στο 2020 άγγιξαν το 1,5 τρις ευρώ!

Τα mRNA σκευάσματα 7 χρόνια τώρα δεν είχαν δουλέψει αποτελεσματικά πάνω σε ουδεμία ασθένεια γι΄αυτό και δεν είχαν πάρει έγκριση ως τώρα. Κι αυτό γιατί προκαλούσαν βλάβες σε άλλα όργανα του σώματος των ποντικιών που είχαν δοκιμασθεί.

Δ.Κούβελας: Οι ανεπιθύμητες ενέργειες είναι ανεξέλεγκτες λόγω άγνοιας της φύσης του εμβολίου
Το γεγονός ότι οι της Moderna για παράδειγμα έσπευσαν να πουλήσουν τις μετοχές τους με βουλιμία δεν μπορεί να εκληφθεί ως καλό σημάδι. Μόνο το ζεύγος των Τούρκων της BionTech που δεν πούλησε τις μετοχές του και εξακολουθεί να ζει σε ένα ταπεινό διαμέρισμα την Κολωνία παρότι η εταιρία τους αξίζει πάνω από 4,5 δις ευρώ μας κάνει να αισθανόμαστε κάποια ασφάλεια για το εμβόλιο τους σε σχέση με τις παρενέργειές του.

Η δόση του εμβολίου της Pfizer είναι μόλις 35 mg ενώ η αντίστοιχη δόση του εμβολίου της Moderna είναι 100 mg παρότι το τελευταίο δεν έχει καλύτερα αποτελέσματα. Στις πιο πολλές εταιρίες mRNA εμβολίων έχει επενδύει ο Bill Gates.

Η πρώτη στην οποία επένδυσε από το 2015 που προανήγγειλε την πανδημία είναι η περίφημη CureVac του Γερμανού μεγαλοεπιχειρηματία Dietmar Hopp, πρώην συνιδρυτή της ΙΒΜ, στην συνέχεια συνιδρυτή του κολοσσού λογισμικού SAP και ιδιοκτήτη της ποδοσφαιρικής ομάδας Hoffenheim. O κ. Hopp είναι εκτός των άλλων λάτρης της Ελληνικής κουζίνας.

Η αρρωστημένη σχέση κρατών, φαρμακοβιομηχανιών και γιατρών

10. H Λύση.

Η λύση του προβλήματος για την Ανθρωπότητα περνάει μέσα από τον εντοπισμό των δραστών της παρασκευής και διαρροής του ιού. Την σύλληψή τους. Τον εξαναγκασμό σε ομολογία της συγκεκριμένης ακολουθίας των gain of function πειραμάτων τους ώστε να είναι όσο γίνεται πιο κοντά στο κώδικα κατασκευής του ιού τα αντίδοτα είτε εμβόλια είτε φάρμακα.

Σημαντικό ρόλο επίσης θα παίξει η απελευθέρωση των επιστημόνων από τον Ιμπεριαλισμό των Εμβολίων ώστε να προχωρήσουν στην δημιουργία φαρμάκων εάν δεν το έχουν κάνει ήδη.

Εκτιμούμε ότι οι Ισραηλινοί Επιστήμονες θα δώσουν στην ανθρωπότητα τουλάχιστο 4 διαφορετικά φάρμακα. Σίγουρα η Λύση δεν είναι η Παγκόσμια Επιχείρηση Ελευθερίας. Ουδεμία Ελευθερία δεν μπορεί να υπάρξει εάν δεν εντοπισθεί η προέλευση του ιού και δεν τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δράστες.

Γιατί όταν θα έχουμε εμβολιαστεί 4 δις άνθρωποι του πλανήτη απλά θα εξαπολύσουν τον επόμενο ακόμη πιο θανάσιμο gain of function ιό. Η Επιχείρηση Ελευθερίας είναι ακριβώς το αντίθετο. Ένα τάισμα του θηρίου που μας σκοτώνει και ταυτόχρονα χαμογελά.

Ας θυμηθούμε πόσο χλευάστηκε (και όχι μόνον) ο άνθρωπος που πρώτος βγήκε από τον Μάρτη του ΄20 και είπε ξεκάθαρα ότι ο ιός είναι κατασκευασμένος και πως υπήρχε ήδη το εμβόλιο: Αντιπρύτανης Γιαννακουδάκης: Το χρήμα, η δόξα και η προβολή είναι η «λέπρα» του επιστήμονα

10+2. Ο ρόλος των Melinda French Gates και Jill Tracy Jacobs Biden.

Εάν σωθεί η ανθρωπότητα θα το οφείλει σε δύο γυναίκες οι οποίες σε αντίθεση με την Κινέζα Shi Zhengli διατηρούν κάποια από τα αρχέγονα χαρακτηριστικά της μητρότητας.

Η Melinda French Gates ήταν η αφορμή για να αρχίσει να ξετυλίγεται όλο το κουβάρι της των προσώπων πίσω από τη Παγκόσμια Διακυβέρνηση Υγείας και η σύζυγος του Biden φορώντας το δερμάτινο μπουφάν στη Κορνουάλη όπου συνεδριάζουν οι G7 με την λέξη LOVE στον ώμο μοιάζει να στέλνει το μήνυμα ότι η ΑΓΑΠΗ για άλλη μια φορά θα νικήσει το ΜΙΣΟΣ κατά της ανθρωπότητας. SARS-COV-2: Ατύχημα ή Έγκλημα Διαρκείας Κατά της Ανθρωπότητας;

@Βασίλης Μπόνιος / 11-6-2021 /

ΤΡΟΦΗ ΜΑΣ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΜΑΣ.gr