ΡΟΜΠΕΝ ΨΥΧΩΝ ΠΟΙΗΣΗ!

Σκεπάζουν τα δάχτυλα μου την διάχυτη σου ερωτικότητα, με προστατευτικό μανδύα ηδυπαθειας.

Σπέρνει ο πειρασμός τις φυτείες των αγγιγμάττων στο εύφορο τοπίο της αποπλάνησης των γόνιμων αισ-τύσεων,ποτίζουν τα δάκρυα χαράς τα αφυδατωμένα στήθη,η στέρνα της ανάσας μου ξεδιψά τις οργανικές ενώσεις των χημικών μας συμβόλων, με καταλυτική την παρουσία της ει-λυμένης εξίσωσης των συν ουσιών εξαρτημένου πόθου.

Σε παίζω στα δάχτυλα,με δεμένους τους κόμπους στον λαιμό της αμαρτίας πνίγω την ενοχή σε μια σταγόνα απέραντης λύτρωσης.

2 Η απλότητα στις διαπροσωπικές σχέσεις συνοδεύεται με την ηρεμία των λόγων.

Μια ευγενική ψυχή δεν παραμελεί την καθημερινή φροντίδα των ανθισμενων φυτών της νοσταλγίας. Η πραγμάτωση των απόκρυφων επιδιώξεων εναπόκειται στην ατομική μας διευθέτηση των ορίων αντοχής.

Η χαρακτηριστική φυσιογνωμία των ευαίσθητων αποχρώσεων της ψυχής αποτυπώνεται με διακριτούς τρόπους, ανατέλλουν τα φωτεινά μας χαμόγελα στα περιβόλια του λυρισμού.

Τα αφράτα μας χάδια ψήνονται στην κατάλληλη θερμοκρασία συντροφικότητας,με την αγνότερη συνταγή της γιαγιάς-Ποίησης,τα καθημερινά μας γεύματα ανθρωπιάς,ταΐζουν τις ανορεξικές τάσεις της κατάθλιψης των ημερών. Ή ΥΓΙΕΙΝΉ ΣΥΝ ΤΉΡΗΣΗ ΤΩΝ ΑΞΙΏΝ ΔΙΑ ΤΗΡΕΊ ΤΗΝ ΦΡΕΣΚΆΔΑ ΤΩΝ ΙΔΕΏΝ

Γ Μίχ.