«Ράπισμα» Ιωαννίδη στην κυβέρνηση! «Ζητήστε τώρα συγγνώμη για τα λάθη σας! H Ελλάδα η τρίτη χειρότερη χώρα στον κόσμο»

Σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για τα μέτρα που έχει λάβει για τον κορονοϊό από την αρχή της πανδημίας έκανε ο καθηγητής Παθολογίας, Έρευνας και Πολιτικής Υγείας, Επιστημών Δεδομένων, και Στατιστικής στο πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, Γιάννης Ιωαννίδης.

Ο καθηγητής που είχε υποστηρίξει ότι θα φτάσουμε στους 25.000 νεκρούς μέχρι την Άνοιξη εάν δεν αλλάξουμε στρατηγική άμεσα αποκάλυψε ότι η Ελλάδα είναι η τρίτη χειρότερη χώρα στον κόσμο στην αντιμετώπιση του ιού.

«Απασφάλισε» ο καθηγητής Ιωαννίδης!
«Έχουμε τους υψηλότερους θανάτους με τα υψηλότερα σκορ περιοριστικών μέτρων στην Ευρώπη. Αν δείτε τους δείκτες της Οξφόρδης, που μετράνε τα περιοριστικά μέτρα σε όλες τις χώρες του κόσμου, από τις 200 χώρες του πλανήτη, η Ελλάδα βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Μόνο τα νησιά Φίτζι και το Λάος έχουν υψηλότερα σκορ!

Αναφορικά με τους θανάτους, στην βδομάδα που πέρασε ήμασταν στις πρώτες δώδεκα χώρες θανάτων ανά πληθυσμό. Η Ελλάδα είναι δωδέκατη από 200 χώρες. Είναι ένας άσχημος συνδυασμός να έχουμε και τα δύο αυτά μαζί (μέτρα-θανάτους)», είπε χαρακτηριστικά.

Ο καθηγητής Γ.Ιωαννίδης μιλώντας σε εφημερίδα είπε επίσης ότι «κάποιος θα πρέπει να ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη γι’ αυτά τα προηγούμενα λάθη, προτού ζητήσει από τον πληθυσμό συμμόρφωση σε περισσότερα μέτρα. Αλλιώς χάνει την όποια αξιοπιστία του».

αναδημοσίευση
ERETIKOS.GR

PRONEWS.GR