Πότε ξανά εφαρμόστηκαν πολιτικές υποχρεωτικής “υγειονομικής” καθαρότητας και διαχωρισμού πολιτών, με διατάγματα για την “προστασία” του λαού;

Γράφει ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός-Konstantinos Farsalinos, ερευνητής Δημόσιας Υγείας στα Πανεπιστήμια Πατρών και Δυτικής Αττικής.

Ξεκίνησε επίσημα στην Ελλάδα η 3η δόση, και ο ΕΟΦ δεν τολμά να δώσει άδεια. Μήπως για να μην έχει ευθύνη; Και ποιος έχει ευθύνη; Ούτε τα τυπικώς νομότυπα δεν ακολουθούνται πλέον.

Παρόλα αυτά, είναι δεδομένο πως, χωρίς δεδομένα κλινικής ασφάλειας και αποτελεσματικότητας και χωρίς άδεια από κανέναν επίσημο θεσμό, κάποιοι θα πιστέψουν ότι αποτελεί άλλη μια επιτυχημένη επιχείρηση ελευθερίας.

Μην απορείτε, και οι σκύλοι του Pavlov με τον ίδιο τρόπο αντιδρούσαν. Εμφάνιζαν σιελόρροια όταν χτυπούσε το καμπανάκι, είτε ερχόταν το φαγητό είτε όχι. (https://tinyurl.com/cstyvtv4).

Είχε δίκιο τελικά ο πρόεδρος του ΠΙΣ, πρέπει άμεσα να θεσμοθετηθεί ακαταδίωκτο (Πηγή: Iatronet https://tinyurl.com/7c7jb9ym), και θα πρότεινα να θεσμοθετηθεί και ακαταλόγιστο.

Είναι όμως βέβαιο ότι θα χρειαστεί;
Αφού τα μέσα μαζικής επιστημονικής επιμόρφωσης μας ενημερώνουν πως ο Άρειος Πάγος χαρακτηρίζει ως εγκληματική οργάνωση όποιον καταφεύγει στη δικαιοσύνη και ζητάει έλεγχο ιατρικών φακέλων, νεκροτομές και διερεύνηση της πορείας νόσου ασθενών με τους οποίους δεν είχαν καμία κοντινή επαφή οι συγγενείς κατά τη διάρκεια της νοσηλείας τους. Πηγή: Καθημερινή https://tinyurl.com/425hr5kb

Όταν όμως τίθενται τα θέματα:
1. Των 14.000 θανάτων COVID (μέχρι στιγμής), και της διαχείρισης της πανδημίας.

2. Των ψυχικών, κοινωνικών και οικονομικών καταστροφών της διαχείρισης, που θα πληρώσουμε για χρόνια, ΚΑΙ ΜΕ ΘΑΝΑΤΟΥΣ.

Πώς τα lockdown στοίχισαν, και θα συνεχίσουν, ανθρώπινες ζωές

3. Της μη-αναστρέψιμης ηθικής βλάβης των συγγενών και της ασέβειας προς του νεκρούς COVID με τον απαξιωτικό τρόπο που πραγματοποιούνται οι κηδείες, με απόφαση ενός ανεξέλεγκτου και ακαταδίωκτου πολιτικού υπαλλήλου, υπερβαίνοντας κάθε επιστημονική οδηγία και λογική τεκμηρίωση.

4. Της σπατάλης δισεκατομμυρίων σε άχρηστα lockdown και εκατοντάδων εκατομμυρίων σε ΑΧΡΗΣΤΑ τυφλά, οριζόντια, επαναλαμβανόμενα και τώρα ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΑ διαγνωστικά τεστ χωρίς κανένα όφελος, με τους πολίτες να στοιβάζονται σε ουρές έξω από διαγνωστικά κέντρα σαν πρόβατα που περιμένουν να τους περάσουν το ταμπελάκι υγείας στο αυτί.

Σουηδία: Μηδενικά κρούσματα και θάνατοι χωρίς lockdown και μέτρα

5. Της θεσμοθέτησης της διχαστικής χυδαιότητας των πιστοποιητικών ανοσίας, που αποτελούν εκβιαστικό εργαλείο επιβολής και προκαλούν βλάβες για τη δημόσια υγεία.

6. Της εσκεμμένης υποβάθμισης των υπηρεσιών υγείας (νοσοκομείων και πρωτοβάθμιας) προς όλους τους Έλληνες πολίτες με την αναστολή εργασίας χιλιάδων υγειονομικών, χωρίς μισθό, χωρίς ασφάλιση (πρωτοφανούς ανηθικότητας αναλγησία), που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε θανάτους.

7. Της καταγγελίας καθηγήτριας Πανεπιστημίου για τον πατέρα της που πέθανε από COVID υποσιτισμένος και σε συνθήκες (όπως περιγράφει) που κάνουν ακόμη και τη χτυπημένη από πόλεμο Υεμένη να ντρέπεται και να σκέφτεται την αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας (https://tinyurl.com/4s5rjkth).

8. Της γελοιοποίησης της επιστήμης με ακατάσχετες ανακρίβειες και γραφικές ανοησίες που μεταδίδονται ζωντανά σε τηλεοπτικά δίκτυα, από τα μόρια του οξυγόνου που είναι μικρότερα από τους πόρους της μάσκας, τα εμβόλια με τις αντιθρομβωτικές ιδιότητες που τα κατατάσσουν ως παν-φάρμακα, την νοσηλεία του 1/3ου των παιδιών με COVID σε ΜΕΘ και της φυσικής ανοσίας που είναι χειρότερη από την εμβολιαστική ανοσία.

9. Της επιβολής προληπτικών παρεμβάσεων (χωρίς καμία ευθύνη του επιβάλλοντος), με 3η δόση χωρίς άδεια, και με σκευάσματα που δεν έχουν καμία σχέση με το γνωστά εμβόλια (ιλαράς, ερυθράς παρωτίτιδας κλπ), δεν προσφέρουν τείχος ανοσίας και συνοδεύονται από το μεγαλύτερο αριθμό καταγεγραμμένων ανεπιθύμητων ενεργειών και θανάτων ΜΕΤΑ τη χρήση τους στην ιστορία της σύγχρονης ιατρικής (για μαζικής χρήσης προληπτικό σκεύασμα).

Ανέφικτη η ανοσία της αγέλης με εμβόλια παραδέχονται από τον ΠΟΥ

Τι απαντά ο Άρειος Πάγος;
Ότι σήμερα είναι Τρίτη και ο καιρός είναι αίθριος.

Κάναμε την προσφυγή στη δικαιοσύνη εγκληματική ενέργεια!

Αναμενόμενο. Από πέρσι εξηγούσα τη διαφορά μεταξύ νόμιμου, δίκαιου και ηθικού, και υπενθύμιζα ότι κάθε είδους καθεστώς, σήμερα και στο παρελθόν, κυβερνά πάντα με νόμους.

ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΟΤΑΝ «ΠΑΙΖΟΥΝ» ΜΕ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, ο θεσμός εκπροσώπησης των ιατρών που επιδίδεται σε συστηματικό διωγμό και εξευτελισμό αυτών που υποτίθεται εκπροσωπεί, αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι είναι δύσκολο να φρενάρεις όταν κινείσαι σε απότομη ηθική κατηφόρα.

Κατηγορεί για παράβαση του κώδικα ιατρικής δεοντολογίας γιατρό που έκανε πολιτικές δηλώσεις, χωρίς καμία αναφορά σε ιατρική και επιστήμη.

Δεν έχει σημασία η συμφωνία ή η διαφωνία με τις πολιτικές δηλώσεις.
Σημασία έχει η μετατροπή του ΙΣΑ σε επιστημονικό σύλλογο πολιτικών διώξεων. Και ο κώδικας ιατρικής δεοντολογίας, κουρελόχαρτο. Τελικά δεν είναι δύσκολο να μετατρέψεις ένα σοβαρό θεσμό σε πολιτικό εργαλείο, αρκεί να έχεις τους κατάλληλους ανθρώπους στην κατάλληλη θέση.

Για όσους νομίζουν ότι οι παρούσες συνθήκες προσομοιάζουν την εποχή όπου η χώρα βρίσκονταν στο γύψο, θα τους προτείνω και το ενδεχόμενο να κοιτάξουν 3 δεκαετίες νωρίτερα από την εποχή του γύψου, σε μια χώρα βορειότερα στην Ευρώπη, που εφάρμοζε πολιτικές υποχρεωτικής “υγειονομικής” καθαρότητας και διαχωρισμού των πολιτών, με διατάγματα για την προστασία του λαού και του κράτους.