Πέθανε ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος

Ο Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος έφυγε από τη ζωή πριν από λίγα λεπτά, στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Ιατρικού κέντρου, όπου νοσηλευόταν από το Φεβρουάριο.

Ο ισχυρός άνδρας της Χαλυβουργικής, Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος, έπασχε από νεαρή ηλικία από μία σπάνια μορφής αρθρίτιδας η οποία με τα χρόνια που δυσκόλευε την κινητικότητα του.

Σε μία από τις σπάνιες φορές που μίλησε για αυτή, πριν σε συνέντευξη στην Καθημερινή είχε αναφέρει «Από την πρώτη στιγμή δεν το έβαλα κάτω. Πέρασα μια ολόκληρη ζωή παλεύοντας για να βγω από την ασθένεια. Επισκέφθηκα τους πιο εξειδικευμένους γιατρούς σε όλο τον κόσμο. Δοκίμασα φάρμακα που την εποχή εκείνη ήταν απαγορευμένα γιατί δεν είχαν ακόμη δοκιμασθεί. Ταξίδεψα κρυφά από όλους μόνος μου με έναν σκαραβαίο στην Ελβετία και έκανα εγχείρηση για να μου βάλουν βίδες τιτανίου, την εποχή που ήταν ακόμη απαγορευμένες στην Αμερική. Γενικά ήμουν άφοβος απέναντι στην ασθένεια και αυτό με αντάμειψε. Οι εγχειρήσεις αυτές και τα φάρμακα με ανακούφισαν σημαντικά και διευκόλυναν τη ζωή μου».