«Πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας»Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ορθούλας Παπαδάκου

Η Ορθούλα Παπαδάκου τα τελευταία δυο χρόνια ταλαιπωρείται με την υγεία της.

Τα πρώτα συμπτώματα δεν ήταν ικανά να βοηθήσουν τους γιατρούς να κάνουν διάγνωση για το πρόβλημα της υγείας της. Τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της πίστευαν ότι μπορεί να είναι οτιδήποτε εκτός από σκλήρυνση κατά πλάκας που τελικά διέγνωσαν οι γιατροί έπειτα από πολλές εξετάσεις.

Η Ορθούλα Παπαδάκου μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για την κατάσταση της υγείας της, για το πώς διέγνωσαν οι γιατροί το πρόβλημα, τι κάνει σήμερα προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει την σκλήρυνση κατά πλάκας, αποκάλυψε τα συμπτώματα προκειμένου να βοηθήσει όσους ανθρώπους πάσχουν από την ίδια ασθένεια και φοβούνται να μιλήσουν γι’ αυτό.

Η Ορθούλα Παπαδάκου μίλησε για τις δύσκολες μέρες που την οδήγησαν στο νοσοκομείο, αλλά και για τους γιατρούς που δεν πίστευαν αυτά που τους έλεγε και υποστήριζαν ότι τα βγάζει από το μυαλό της.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησαν και οι δικοί της άνθρωποι για το πώς τελικά διαγνώστηκε η ασθένεια και το πώς το αντιμετωπίζει από τότε που της είπαν οι γιατροί ότι τελικά πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας.

Τέλος, η Ορθούλα Παπαδάκου αποκάλυψε ότι δεν φοβόταν αυτό που θα της πουν οι γιατροί, αφού ήταν αποφασισμένη να το παλέψει και το μόνο που ήθελε ήταν να ξέρει τι έχει.

Δείτε το video: