Πάνω από το 80% των παιδιών που έλαβαν το εμβόλιο της Pfizer εμφάνισαν παρενέργειες

Σύμφωνα με νέα μελέτη των Pfizer και BioNTech, πάνω από το 80% των παιδιών που εμβολιάστηκαν πλήρως κατά του COVID-19 εμφάνισαν σοβαρές παρενέργειες, που μπορούν να αφήσουν μόνιμη βλάβη.

Το «ενημερωτικό δελτίο» της εταιρείας αναφέρει ότι οι εμβολιασμοί έγιναν σε 1.097 παιδιά και εφήβους μεταξύ 12 και 15 ετών. Τουλάχιστον 866 παιδιά εμφάνισαν ανεπιθύμητες ενέργειες, εκ των οποίων περίπου τα μισά παρουσίασαν «ήπια» συμπτώματα και τα υπόλοιπα «μέτρια» ή «σοβαρά».

Η μελέτη ήταν διπλή-τυφλή, που σημαίνει ότι ούτε οι συμμετέχοντες ούτε οι ιατροί-ερευνητές γνώριζαν ποια παιδιά έλαβαν το πραγματικό εμβόλιο και ποια έλαβαν το εικονικό φάρμακο (πλασέμπο). Σε σύγκριση με την ομάδα του εικονικού φαρμάκου, η εμβολιασμένη ομάδα ανέφερε πέντε φορές περισσότερες ανεπιθύμητες ενέργειες εντός των πρώτων επτά ημερών μετά την ένεση.

Μετά την πρώτη και τη δεύτερη ένεση του πραγματικού εμβολίου, τα παιδιά ανέφεραν πυρετό, πονοκέφαλο, κόπωση, ρίγη, έμετο, διάρροια, μυϊκό πόνο και πόνο στις αρθρώσεις. Μερικά παιδιά υπέφεραν επίσης από σκωληκοειδίτιδα και άλλες πιο σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες.

Οι εταιρίες Pfizer-BioNTech εξακολουθούν να ισχυρίζονται ότι μόνο το 0,4% – 0,8% των εμβολιαζόμενων θα εμφανίσουν άμεσες δυσμενείς επιπτώσεις (δίνοντας έμφαση στη λέξη άμεσες).

Ωστόσο, πολλοί περισσότεροι άνθρωποι θα βιώσουν μακροπρόθεσμες ανεπιθύμητες ενέργειες που μπορεί να χρειαστούν μήνες ή και χρόνια για να εκδηλωθούν πλήρως.

Εξαρτάται από το πόσο καιρό χρειάζεται η πρωτεΐνη-ακίδα του εμβολίου να «κάνει τον κύκλο της» στο σώμα ενός ατόμου. Ο χρόνος είναι διαφορετικός για τον καθένα και εξαρτάται επίσης από τον τύπο της ένεσης που του χορηγήθηκε.

Το εμβόλιο των Pfizer-BioNTech βασίζεται στην τεχνολογία mRNA, η οποία επαναπρογραμματίζει το σώμα για να παράγει την πρωτεϊνη-ακίδα του κορονοϊού. Αντίθετα τα εμβόλια των Johnson & Johnson (J&J) και AstraZeneca, περιέχουν πρωτεΐνες- ακίδες στη σύριγγα, γι ‘αυτό το λόγο πολλοί εμβολιαζόμενοι αναπτύσσουν θανάσιμους θρόμβους αίματος σχεδόν αμέσως.

Τα λεγόμενα πειραματικά «εμβόλια» για τον covid-19 δεν αποτελούν εμβόλια με την παραδοσιακή έννοια. Αντίθετα, πρόκειται για πειραματικές ενέσεις γονιδιακής θεραπείας, οι μακροπρόθεσμες επιπτώσεις των οποίων είναι επί του παρόντος άγνωστες.

Με πληροφορίες από το Natural News