ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΘΡΙΛΕΡ – Ανακτήθηκαν οι σβησμένες καταγραφές των Κινέζων. Η ανθρωπότητα στα ίχνη του Διεθνούς Κυκλώματος που οργάνωσε την εξόντωσή της

AΝΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΒΗΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ WUHAN

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/06/blog-post_835.html

#Ο αμερικανός εξελικτικός ιολόγος Jesse D. Bloom κατάφερε να ανακτήσει με προχωρημένες μεθόδους ανάκτησης δεδομένων, 97 από τα σβησμένα αρχεία ιών, της Wuhan, από την διεθνή βάση δεδομένων όπου αναρτούνται οι γενετικοί κώδικες τους (ΝΙH’s Sequence Read Archive).
#Αποδεικνύεται ότι ο Sars Cov-2 δεν προήλθε από την ψαραγορά της Wuhan! Για αυτό έσβησαν οι Κινέζοι, τους ιούς που προσέβαλαν τους πρώτους ασθενείς στην Wuhan.

#Άλλωστε ο ίδιος ο επί κεφαλής του Κινεζικού CDC, dr Gao Fu, είχε δηλώσει αρχικά ότι ο ιός είχε εμφανιστεί πριν τα κρούσματα της ψαραγοράς (Global Times). H South China Morning Post είχε δημοσιεύσει λεπτομερή στοιχεία ασθενών στα τέλη Νοεμβρίου 2019. Ο καθηγητής Yu Chuanhua Wuhan University είχε αναφέρει δύο περιπτώσεις από τα μέσα Νοεμβρίου και μια ύποπτη από τις 29 Σεπτεμβρίου του 2019. Μόλις έγινε αυτή η ανακοίνωση εκδόθηκε κρατική απαγόρευση ενημέρωσης για το θέμα, οπότε ο ανωτέρω «ανακάλεσε»…

Tα δεδομένα που θα μπουν σε αυτή την βάση ιών του NIH (National Institute of Health, USA) δεν μπορεί να τα αλλάξει ούτε να τα σβήσει, ο Κινέζος. Μπορεί να γίνει η διαγραφή μόνο με mail όπου να ζητάς το σβύσιμο τους. ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ NIH για το σβύσιμο των στοιχείων που αποδείκνυαν τα ψέμματα των Κινέζων (και τη συγκάλυψη του Fauci!)

#Αποδεικνύεται λοιπόν ότι η αλλοίωση στοιχείων, η επί μακρόν απόκρυψη κρουσμάτων, και η γκαιμπελική προπαγάνδα περί της πρόελευσης του ιού έγινε με την συνεργασία Κινέζων και κάποιων του διεφθαρμένου παρακράτους των ΗΠΑ

Ο μόνος που εξακολουθεί να τρομοκρατεί τους Αμερικανούς είναι ο διαβόητος Fauci και αυτός προφανώς έχει τους λόγους του.

Γνωρίζει πως εάν χάσει το παιγνίδι με το χρόνο θα έχει χάσει πολλά. Μα πάρα πολλά. Την ίδια στιγμή στην Αθήνα φωτίζονται τα πρόσωπα του Διεθνούς Κυκλώματος που υπηρετούν το δόγμα Fauci κι ενώ μας λένε να πετάξουμε τις μάσκες (στο Ισραήλ οι αρχές καλούν τους πολίτες να τις ξαναφορέσουν στους κλειστούς χώρους) ταυτόχρονα προπαγανδίζουν την απειλή της μετάλλαξης Delta και Delta plus και Mina Arnaouti!

Ο Βiden καθημερινά σχεδόν χάνει έδαφος καθώς βρίσκεται αιχμάλωτος του βαθέως κράτους των Δημοκρατικών και δεν τολμά να ακουμπήσει τη προέλευση του ιού-τα πρόσωπά της. Αυτό ταυτόχρονα τον καθιστά αιχμάλωτο του Putin, της Κίνας, του Ιράν, του Eρντογάν και του πάσα ένα. Το κύρος της Αμερικής πάρει περίπατο καθώς για την ώρα δεν υπάρχει η τόλμη της ανάδειξης των προσώπων που ακούσια ή εκούσια προκάλεσαν 4 εκατ. και πλέον θανάτους στον πλανήτη.

Ο ίδιος ο Biden έχοντας ενημερωθεί από τα έμπιστα σε αυτόν στελέχη των Υπηρεσιών Ασφαλείας της χώρας τόσο για την προέλευση του ιού όσο και για τις παρενέργειες των εμβολίων αναζητεί τρόπο διαφυγής. Μόνο που τα περιθώρια στενεύουν.

Ο πλανήτης πολύ σωστά παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα αντισώματα των εμβολιασθέντων πολιτών του Ισραήλ να καταρρέουν και τις ιογενείς λοιμώξεις να φθάνουν απρόσμενα μέσα στο κατακαλόκαιρο μαζί με την επανεμφάνιση του ιού σε εμβολιασθέντα άτομα.

Ο Τάσος Τέλλογλου στη Καθημερινή όταν μίλησε για καταιγίδα αγωγών εξαιτίας των παρενεργειών των εμβολίων ήτο μάλλον εγκρατής.

Οι 14.000 και πλέον οικογένειες των νεκρών αργά ή γρήγορα θα υποβάλλουν τις αγωγές τους κατά συγκεκριμένων προσώπων τα οποία επανέλαβαν το θανάσιμο αυτή τη φορά σκάνδαλο του 2009.

Πλησιάζει η ώρα που οι νεκροί θα ζητήσουν δικαίωση όσο κι εάν αυτή τη στιγμή το στρατόπεδο του τρόμου παίζει τα ρέστα του με τις μεταλλάξεις Delta, Delta plus, Grigoris arnaoutoglou, και πάει λέγοντας.

Στους ευρωπαικούς θεσμούς έχει ήδη ξεκινήσει η αναζήτηση των ενόχων οι οποίοι ενέκριναν τις χρηματοδοτήσεις του Εργαστηρίου της Wuhan.

Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν το ξημέρωμα, έγραφε ο Αλχημιστής.

Tην ώρα που πάνω από 60% των Αμερικανών πολιτών εμφανίζεται σε νέα δημοσκόπηση να πιστεύει στην εργαστηριακή προέλευση του ιού και η κοινή γνώμη των ΗΠΑ συγκλονίζεται στην ιδέα ότι είτε από ατύχημα είτε συνειδητά υπάρχει ανθρώπινο χέρι πίσω από το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας εντείνεται η προπαγάνδα για τη καλοχτενισμένη μετάλλαξη Delta που θα αφανίσει τους ανεμβολίαστους και θα κάψει τα σπαρτά.

Κι όμως ταυτόχρονα συμβαίνουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα στο πλανήτη και ήδη η παγκόσμια προπαγάνδα έχει αρχίσει να χάνει έδαφος όσο αφορά την αποτελεσμάτικότητά της. Και μαζί με την εξασθένηση της προπαγάνδας φωτίζονται τα πρόσωπα από τα οποία εκπορεύεται ανά χώρα. Στην Ελλάδα λοιπόν ερωτηματικά δημιουργεί ο ρόλος της ομάδας Τσιόδρα.

Ο καθηγητής Τσιόδρας έχοντας στα χέρια του έναν ακόμη πιο δολοφονικό ιό εκμεταλλεύθηκε τον πανικό των πρώτων ημερών ώστε να σπεύσει ο ίδιος και η ομάδα του: πρώτον να προσφέρει βοήθεια στη συγκάλυψη της εργαστηριακής προέλευσης του ιού και στη συνέχεια να παγιδεύσει για μια ακόμη φορά την ελληνική κυβέρνηση (το είχε κάνει και στη περίπτωση της παραγγελίας των 16 εκατ. εμβολίων τα οποία κατέληξαν στις αποθήκες στο Γουδί.

Ο κ. Τσιόδρας λοιπόν που σήμερα δίνει οδηγίες να πετάξουμε τις μάσκες ενώ ταυτόχρονα το σύστημά του προπαγανδίζει τον τρόπο της μετάλλαξης Delta έχει έναν ρόλο στην επιχείρηση Πανδημίες στην Ελλάδα που προκαλεί τουλάχιστο ερωτηματικά.

Την ίδια ώρα που η Ομάδα Τσιόδρα μας καλεί να πετάξουμε τις μάσκες, στο Ισραήλ αρχίζουν με τρόμο να ανακαλύπτουν ότι τα εμβόλια ξεφουσκώνουν εξίσου γρήγορα με τα χαμένα αντισώματα των πλήρως εμβολιασθέντων σε χρόνο dt και έτσι επιτρέφουν στη χρήση μάσκας και εξακολουθούν να κρατάνε τη χώρα τους κλειστή. Το Ισραήλ δεν θα ανοίξει ούτε τον Ιούλιο για τουρίστες. Από τον Αύγουστο και βλέπουμε.

Στο μεταξύ πάνω από 30% εμβολιασθέντων στους οποίους έχουν γίνει test έχουν βρεθεί εκ νέου θετικοί στον ιό. Στην Ελλάδα τώρα επιχειρήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον κ. Δημόπουλο του ΕΚΠΑ αλλά στάθηκε αδύνατο. Κι αυτό γιατί το ΕΚΠΑ εμφανίζεται να υποστηρίζει την φυσική προέλευση του ιού μια και συνυπογράφει την υποτιθέμενη μελέτη της ομάδας Τσιόδρα-Μαγιορκίνη η οποία εκπονήθηκε μέσα από φραπέ και ρουφηξιές φρεντοτσίνο τον Ιανουάριο του 2020!

SECREAT REAL TRUTH ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ