Οι όμορφες κεραίες, όμορφα καίγονται…

Όλοι λίγο πολύ γνωρίζουμε τα δίκτυα 5G. Δίκτυα υψηλών ταχυτήτων τα οποία μπορούν να μεταφέρουν ως και 20GB ανά δευτερόλεπτο, καθιστώντας τα ως 10 φορές πιο γρήγορα από τα 4G. (Όπου «G» σημειώστε «Generation», δηλαδή «Γενιά»)

Το δίκτυο 5ης Γενιάς λοιπόν, που κατά «περίεργο τρόπο» αναπτύχθηκε ταυτόχρονα με την «πανδημία», δεν είναι μόνο δέκα φορές ταχύτερο από τον προκάτοχό του 4G, αλλά είναι και 10 φορές πιο επικίνδυνο, καθώς μπορεί να προσφέρει ταυτόχρονη σύνδεση σε 10 φορές περισσότερες συσκευές από αυτή του 4G, με λειτουργία στα 3,5GHz για τα κινητά τηλέφωνα.

Επίσημα, οι… «επιστήμονες» εκφράζουν την ανησυχία τους, καθώς τα δεδομένα για τον επηρεασμό στη δημόσια υγεία, είναι από ελάχιστα έως μηδενικά. Ουσιαστικά, όπως ακριβώς με τα εμβόλια του covid, έτσι και με το 5G θα μάθουμε τις συνέπειες στην… πράξη!!! (βλ. άρθρο του νοσοκομείου Ερρίκος Ντυνάν)

Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας και που τα γενικά συμφέροντα (ξέρουμε όλοι ποιών), επιβάλλουν σιωπή, με τους γνωστούς τρόπους:

Εξαπολύουν τα καλοπληρωμένα κοπρόσκυλα του Soros (βλ. «fact checkers») να διαψεύδουν κάθε τέτοια είδηση
Ξαμολάνε τα άλλα βρωμερά κοπρόσκυλα (βλ. «ειδικοί») να διαψεύδουν τις αποδείξεις και να διαβεβαιώνουν ότι όλα είναι καλά και
Βαφτίζουν «θεωρία συνωμοσίας» κάθε ανάλογη είδηση που τους χαλάει τη σούπα.
Όμως, αυτές οι προσπάθειες μπορεί να κάνουν τους Έλληνες (κι ειδικά τη νεολαία που το μόνο που τη νοιάζει είναι το «gaming») να «τσιμπάνε», αλλά κάποιοι άλλοι, δεν τα μασάνε αυτά.

Στην Ινδία, κάποιοι αποφάσισαν να πάρουν μέτρα και το έκαναν! Άρχισαν να καίνε τις κεραίες 5G…

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ
ΚΑΝΕΝΑ ΖΟΡΙ.GR