Οι άνθρωποι του ΔΙΚΕΠΑΖ διέσωσαν σκυλάκι χτυπημένο που βρισκόταν σε γκρεμό στους Θρακομακεδόνες

Ένα σκυλάκι σε άσχημη κατάσταση διέσωσαν οι άνθρωποι του ΔΙΚΕΠΑΖ, οι οποίοι έγιναν στην κυριολεξία λοκατζήδες για να φέρουν σε πέρας αυτή την αποστολή.

Όπως ενημερώνει ο Φιλοζωικός Σύλλογος “Μέριμνα” Merimna Sillogos ένα σκυλάκι χτυπήθηκε από αυτοκίνητο στην οδό Βέροιας στους Θρακομακεδόνες και βρέθηκε σε γκρεμό. Στην κατάσταση που ήταν δεν μπορούσε να διαφύγει. Ειδοποιήθηκαν οι άνθρωποι του ΔΙΚΕΠΑΖ και έφτασαν στο σημείο για να μπορέσουν να το απεγκλωβίσουν.

Μετά από προσπάθειες, κατάφεραν και έβγαλαν το ζώο από το γκρεμό. Δυστυχώς όμως το σκυλί είναι άσχημα χτυπημένο, με σηψαιμία, και ήταν σίγουρο, αν αργούσαν λίγο, ότι δεν θα τα κατάφερνε.

“Θυμόμαστε το χτυπημένο σκυλί από αυτοκίνητο την Τρίτη στη Βέροιας; Μας τηλεφώνησε η κ. Αλεξάνδρα & η Αγγελίνα χθες Τετάρτη.

Ευχαριστούμε τον κ. Αραμπατζή, τον κ. Ραφαηλίδη & ιδιαιτέρως τον Βασίλη & τη Σπυριδούλα από το Δικεπάζ, οι οποίοι κατέβηκαν σαν ΛΟΚΑΝΤΖΗΔΕΣ για να το βγάλουν από τον γκρεμό. Το σκυλί είναι άσχημα χτυπημένο, με σηψαιμία, και αν δεν το έπαιρναν σήμερα, θα πέθαινε!! Ευχαριστούμε το Μέλος του Συλλόγου μας και όσους βοήθησαν το σκυλί!

Ο