ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΟ ΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΨΥΧΟΣΥΝΘΕΣΗΣ

Κορίτσια μου αγαπημένα.

Φύγετε από κακοποιητικά περιβάλλοντα, παρατήστε μανάδες, πατεράδες, αδέρφια, συντρόφους, και φύγετε. Μην περιμένετε να αλλάξουν τα πράγματα, μην δίνετε δεύτερες και τρίτες ευκαιρίες, μην συγχωρείτε, μην προσεύχεστε, μην διαχειρίζεστε τη δυστυχία, μην διανοηθείτε ότι σας αγαπά όποιος ξερνάει βία πάνω σας, δεν παρέχουν καμία ασφάλεια οι τέσσερις τοίχοι.

Κορίτσια, δεν υπάρχει πολύς χρόνος, δεν έχετε χρόνο, πρέπει να φτιάξετε γρήγορα μία βαλίτσα και να φύγετε, το έχουν κάνει κι άλλες γυναίκες, ξέρω μερικές, δεν είστε λιγότερο ικανές ή δυνατές, σας φαίνεται βουνό, αλλά είναι μόνο ένα βουναλάκι που περπατιέται και μετά θα έχει θέα και βασικά θα κερδίσετε τη ζωή σας, κυριολεκτικά φοβάμαι, σε πολλές περιπτώσεις.

Κορίτσια, δεν θέλουμε να δούμε άλλα πρωτοσέλιδα, φύγετε εσείς, γιατί μέχρι να πέσει η πατριαρχία θα έχουν πέσει κι άλλα κεφάλια και είναι ωραία τα κεφάλια μας, τα θέλουμε στη θέση τους, φύγετε κορίτσια και θα δούμε μετά τι θα κάνουμε, καταρχάς πρέπει να παραμείνουμε ζωντανές.

Γιατί βασικά έχουμε πόλεμο και όπου και να πάτε, όταν νιώσετε ασφαλείς από τον εφιάλτη, θα πρέπει να πολεμήσουμε και για τις υπόλοιπες. Να το ξέρετε, θα πρέπει να γίνουμε κάτι σαν σωματοφύλακες, η μία για όλες και όλες για μία, γιατί αλλιώς δεν γίνεται.

Και θα νικήσουμε γιατί αυτόν τον κόσμο θα τον αλλάξουμε ακόμα και αν χρειαστεί να περάσουμε από πάνω του.”

ΔΗΜΗΤΡΑ ΡΟΥΠΑ

ΠΗΓΗ
ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ