Ο υποχρεωτικός τρόπος ζωής που έρχεται – To ΒΙΝΤΕΟ που δείχνει τα πάντα

Όλα ειπώνονται ανοιχτά – Δεν υπάρχουν πια ενδοιασμοί…

Σας παρουσιάζουμε την πόλη του πολύ κοντινού μέλλοντος, όπου, όπως λένε οι δημιουργοί της, δύσκολα θα ξεχωρίζεις την αντικειμενική από την εικονική πραγματικότητα.

Μια πόλη, η οποία θα προσφέρει υψηλή τεχνολογία, συγκεκριμένους δρόμους να κινείσαι, λεφτά χωρίς δουλειά και πρωτίστως… ασφάλεια από τους ιούς αλλά και γρήγορες μεταφορές σε όλον τον πλανήτη, όπως θα δείτε στο μίνι ντοκιμαντέρ που ακολουθεί. Όλοι θα μπορούν να ταξιδεύουν παντού σε χρόνους πέραν διανοήσεως, αρκεί να ταυτοποιούνται ανά πάσα στιγμή και φυσικά να αποδεικνύεται πως είναι υγιείς μέσω μιας ψηφιακής-ταυτότητας-εμβολίου, την μορφή της οποίας επεξεργάζεται ο Bill Gates.

Αυτό δεν το αναφέρει το ντοκιμαντέρ, αλλά είναι κάτι αυτονόητο! Σε περίπτωση που ευδοκιμήσει το παγκόσμιο πρότζεκτ του Elon Musk, μόνοι οι εμβολιασμένοι θα μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό, μιας και δεν θα αποτελούν, όπως ήδη αναφέρουν τα μέσα ενημέρωσης, «βιολογικό κίνδυνο» .

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ!

Η καλλιέργεια μέσω της κάθετης γεωργίας -μέθοδος καλλιέργειας εντός ενός πολυώροφου θερμοκηπίου ή σε κάθετες επιφάνειες- θα ταΐζει τα πλήθη μέσα στις πόλεις, προφανώς μαζί με προϊόντα εργαστηρίου ή 3D εκτυπώσεων, ενώ τα ρομπότ θα μαγειρεύουν.

Τα ανθρώπινα σώματα θα… βελτιωθούν μέσω εμφυτευμάτων. Οι εγκέφαλοι των ανθρώπων θα συνδεθούν με έναν κεντρικό υπολογιστή, ο οποίος, ακολούθως, θα μπορεί να παίρνει ή να βάζει πληροφορίες μέσα τους, αλλά και να τους εντοπίζει. Σε αυτή την κατεύθυνση θα υπάρχει ένα παγκόσμιο δίκτυο ιντερνέτ, το οποίοι θα παρέχεται από τους δορυφόρους του Elon Musk (ΕΔΩ). Σε αυτό θα είμαστε όλοι συνδεδεμένοι.

Επιπλέον, μέσω της σύνδεσης των εγκεφάλων μας στον κεντρικό υπολογιστή, θα μπορούμε να βιώνουμε μία εικονική πραγματικότητα, την οποία δύσκολα θα διαχωρίζεις από την πραγματική ζωή, σύμφωνα πάντα με το ντοκιμαντέρ.

Τέλος, μιας και τα ρομπότ θα έχουν αναλάβει τις περισσότερες δουλειές, ο Elon Musk έχει τονίσει την ανάγκη δημιουργίας παγκόσμιου ελάχιστου εγγυημένου εισοδήματος, προκειμένου οι άνθρωποι να πληρώνονται χωρίς να δουλεύουν.

Αυτά και άλλα θα δείτε στο παρακάτω ντοκιμαντέρ, καθώς τώρα με τον κορωνοϊό μαθαίνουμε όλο και περισσότερα. Μάλλον τυχαίο θα είναι!

Βέβαια το κατά πόσο θα γίνουν όλα, εξαρτάται από την έκβαση των παγκόσμιων διαπραγματεύσεων μεταξύ διεθνιστών (O.H.E., Βαθύ Κράτος ΗΠΑ, Bill Gates, Elon Musk κ.α.) και της πλευράς της Εθνικής Δεξιάς (Τραμπ, Πούτιν}. Ένας πόλεμος για παράδειγμα θα ανέτρεπε τα όποια σχέδια.

ΠΗΓΗ
EL ΜΟΝΟ Η ΑΛΗΘΕΙΑ!