o ΜΗΛΑ ΠΡΟΣΤΥΧΑ ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ

Τα φαινόμενα απατούν και απόπατούν.

Η γενικευμένη ανευθυνότητα αντιμετωπίζεται από απελπισμένους ποιητές που κατηγορούνται για αντιποίηση αρχής. Αρχίδιαλόγου μπορεί να γίνει και τίποτα παραπάνω, όπως διατείνονται οι ψύχραιμοι αναλυτές ούρων του ανθρωπίνου καρκινώματος επί της γης.

Ο Άρης είναι πολύ κοντά, πιο κοντά από ποτέ, σχεδόν μας ακουμπάει.

Ο Άρειος επηρεάζεται συναισθηματικά και βγάζει τον κορκόδειλα από μέσα του για να κατασπαράξει τα θηλαστικά. Η καταπίεση του Ζώου ονομάζεται πολιτισμός.

Κουκουλώνουμε το θηρίο και κάνουμε ότι ζωγραφίζουμε, σφυρίζοντας ανέμελα για να σκεπάσουμε τα μουγκρητά του. Έργα τέχνης – παραβάν μπροστά από τη μηχανή του κιμά. Τα ‘χουμε κάνει σαν τα μούτρα μας, κατ’ εικόνα και ομοίωση του ουρακουτάγκου κατακτητή.

Το μοναδικό έργο τέχνης που θα μείνει στην παγκόσμια ιστορία είναι το αριστούργημα της 11ης Σεπτέμβρη, που κατέδειξε τη σαθρότητα του ιμπεριαλισμού.

Ο “Άρχοντας Των Δαχτυλιδιών”, μια υπερπαραγωγή δισεκατομμυρίων, δεν μπορεί να συγκριθεί με τη βιντεοταινία του Κώστα Τσάκωνα με τίτλο “Η Μεγάλη Απόφραξη”.

Ο έλληνας σουρεαλιστής υδραυλικός βάζει τα γυαλιά στον προσκυνημένο Αλμοδοβάρ και περιμένει τη διεθνή αναγνώριση μετά το θάνατο του τηλεοπτικού φασισμού.
Η μπαντάνα του χίπι μάτωσε!

Ο μοναχικός σαμουράι μπανταρισμένος με λωρίδες της Γάζας χορεύει στα κατεχόμενα ζεϊμπέκικο. Γυαλίζει το μάτι μου από τη σκόνη των ολυμπιακών έργων. Κινδυνεύει η κόρη του οφθαλμού μου να γίνει λεσβία καιν’ αρχίσει τα τζιβιτζιλίκια με την τρύπα του όζοντος από πάνω.

Όταν περνάς απ’ τα σκαμμένα στις ανισόπεδες γέφυρες, σε πνίγει μια μυρωδιά, μια βρόμα από ψοφίμι. Δεν είναι απ’ τα πόδια των αλβανών δούλων. Είναι απ’ τα σφαγμένα κοκόρια των εργολάβων για να εξευμενίσουν τον θεό της αρπαχτής.
Έχει παρατραβήξει το σχοινί! Είναι και το παλούκι μαζί, το έμβλημα του εθνικού μας ανασκολοπισμού, και τα ζόρια είναι μεγάλα. Από το 1821 π.χ. μας ταλαιπωρούν οι δοσίλογοι.

Αμαρτίες πληρώνουμε ενδόξων προγόνων που τόλμησαν όσο πατάει η γάτα να αμφισβητήσουν την παγκόσμια βαρβαρότητα. Ούνοι και Βησιγότθοι, μεταμφιεσμένοι σε αμερικανούς πεζοναύτες, μας αλαλιάσανε στο πλιάτσικο και στους ομαδικούς βιασμούς συνειδήσεων. Στο όνομα του Πατρός, του Υιού και του Αγίου Χρήματος. Οι σάλπιγγες της Αποκαλύψεως βαράνε στο γάμο του Καραγκιόζη.

Τα είχα τρία χρόνια μ’ ένα γκομενάκι ΝΟΚΙΑ 69, αλλά τώρα τραβιέμαι με το SΟNY 666, με ενσωματωμένο προφυλακτικό και ατέλειωτη δόνηση. (SMS – sadοmazoh system).

Όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα, τον τρώνε οι κότες.
Έχεις την ησυχία σου στην κοιλιά της κότας, με τα ποπ κορν στο χέρι και τις εφορμήσεις των εκσυχρονιστών να προσπαθούν να σε βγάλουν από την αυγουλάτη τρύπα αφού σε βάψουν χρυσό.

Μια ζωή κοιλιόδουλοι, απ την κοιλιά του ξύλινου αλόγου στην κοιλιά της κότας με τα πολλά πρόσωπα: Μάνα, σύζυγος, αδερφή, η τελευταία με το αρσενικό παρελθόν είναι η πιο επικίνδυνη.