Ο Γιώργος Τράγκας κάνει λόγο για μυστική συμφωνία Μητσοτάκη και Τσίπρα στη Συμφωνία των Πρεσπών

Διαβάστε τα όσα ενδιαφέρονται υποστήριξε στο ραδιόφωνο ο Γιώργος Τράγκας:

Χθες αποκαλύφθηκε πλήρως η στενή συνεργασία του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα στο μεγάλο εθνικό έγκλημα της συμφωνίας των Πρεσπών. Την ώρα που ο Ζόραν Ζάεφ έρχεται στην Ελλάδα για να μιλήσει στο συνέδριο των Δελφών, εγχώρια έγγραφα που είδαν το φως της δημοσιότητας αποκαλύπτουν περίτρανα το μέγεθος της μειοδοσίας που συντελείται στη χώρα μας. Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η ελληνική πλευρά έχει αποδεχθεί πλήρως και αναγνωρίζει το σλαβοβουλγαρικό ιδίωμα ως «Μακεδονική» γλώσσα, επιτρέποντας σε συλλόγους των Σκοπίων, οι οποίοι δημιουργούνται εντός του ελληνικού εδάφους, να εξυπηρετούν τα συμφέροντα της γείτονας χώρας, προωθώντας αλυτρωτικές επιδιώξεις του κρατιδίου.

Ουσιαστικά η Eλληνική Κυβέρνηση αποδέχεται πως υπάρχει «Μακεδονική» μειονότητα εντός της Βορείου Ελλάδος και ανοίγει το δρόμο σε μελλοντικές, εκτεταμένες αλυτρωτικές κινήσεις και διεκδικήσεις ελληνικών εδαφών. Οι αποκαλύψεις αυτές, συγκλονίζουν ολόκληρη τη Βόρειο Ελλάδα, ολόκληρη την Επικράτεια και την Ομογένεια, γιατί τεκμηριώνονται από έγγραφα του Υπουργείου Πολιτισμού. Φυσικά, η αλήθεια κρύβεται από τα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, γιατί επιβεβαιώνεται πως το παιχνίδι είναι στημένο. Αποδεικνύεται πως η κυβέρνηση σε συνεργασία με την αξιωματική αντιπολίτευση και με τη συμμετοχή του ΚΙΝΑΛ και της Ελληνικής Λύσης, έχουν δρομολογήσει τις εξελίξεις. Όλοι είναι στο κόλπο και όλοι επιδιώκουν την υλοποίηση των γερμανικών σχεδίων, που αφορούν και στοχεύουν στη συρρίκνωση της Ελλάδος.

Το Ελληνικό Έθνος συντρίβεται επί των ημερών του Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς η μία υποχώρηση διαδέχεται την άλλη στα Εθνικά θέματα. Όπως αποκαλύφθηκε, η Ελληνική κυβέρνηση ουσιαστικά ενέκρινε την «νομιμοποίηση» την αναγνώριση του σλαβικού ιδιώματος των Σκοπίων ως «Μακεδονική» γλώσσα, αναγνωρίζοντας πολιτικό φορέα, ο οποίος έχει την έδρα του στην Αριδαία Αλμωπίας. Βάσει της συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά και των τριών εφαρμοστικών πρωτοκόλλων που υπέγραψε και πέρασε στη Βουλή ο ΣΥΡΙΖΑ (και την οποία στήριξε στη συνέχεια η Νέα Δημοκρατία) , η κυβέρνηση αναγνώρισε σωματείο για την προώθηση της «Μακεδονικής» γλώσσας. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, μέσω του εγγράφου που έστειλε το ΥΠ.ΠΟ προς το φορέα «Μακεδονική κίνηση προώθησης της μητρικής γλώσσας», με το οποίο εγγράφεται επίσημα στο μητρώο πολιτιστικών φορέων, επέτρεψε το ιδίωμα των εκσερβισμένων βουλγαρικών που μιλιέται στα Σκόπια, να προωθείται στην Ελλάδα ως Μακεδονική γλώσσα.

periodista.gr