Ο Ελληνικός τουρισμός και ο Bill Gates – Η «βόμβα» που θα μας αποτελειώσει (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα μέτρα τώρα θα είναι «χάδι« σε σχέση με αυτό που θέλουν να φέρουν…
Με αφορμή τον κορωνοϊό, ο οποίος δείχνει πως δεν θα τελειώσει, μπήκε «απαγορευτικό» στα πανηγύρια μέχρι τέλος Ιουλίου, ενώ εντατικοποιούνται οι έλεγχοι στα χερσαία σύνορα και επεκτείνονται και στους εποχικούς εργάτες που προέρχονται από όμορες χώρες.

Τα πράγματα είναι δύσκολα στον τουρισμό και γίνονται ακόμα δυσκολότερα.

Θετικό είναι πως από αύριο, 15/7, οι απευθείας πτήσεις από την Βρετανία και ακολουθεί η Σουηδία από τις 22 Ιουλίου, σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε χθες ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ωστόσο, η επιστροφή στις αναφορές για κρούσματα και οι νέες απαγορεύσεις φέρνουν πίσω τον εφιάλτη για την οικονομία, η οποία έχει ήδη πληγεί σημαντικά.

Η επιτροπή εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας, μετά από τηλεδιάσκεψη που πραγματοποίησε υπό τον υπουργό Υγείας, Βασίλη Κικίλια, αποφάσισε και εισηγήθηκε προς την κυβέρνηση τα εξής μέτρα:

Την ματαίωση των πανηγυριών σε όλη τη χώρα μέχρι το τέλος Ιουλίου.
Την εντατικοποίηση των ελέγχων στα χερσαία σύνορά μας.
Την επέκταση των ελέγχων και στους εποχικούς εργάτες που προέρχονται από όμορες χώρες.

Την ίδια ώρα, ο γνωστός παγκοσμιοποιητής, Bill Gates έριξε, όπως είδαμε χθες, «βόμβα», μιλώντας για τα φάρμακα και τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού

«Αν αφήσουμε τα φάρμακα και τα εμβόλια να πάνε σε αυτούς που δίνουν τα περισσότερα χρήματα, αντί στα άτομα και τις περιοχές όπου είναι περισσότερο απαραίτητα, θα έχουμε μια ακόμα φονικότερη και μεγαλύτερης διάρκειας πανδημία».

Με άλλα λόγια, αν δεν αποδεχθούμε τα εμβόλια του Bill Gates, τα πράγματα θα πάνε ακόμα χειρότερα, καθώς αν εφαρμόζονται τέτοια μέτρα για έναν ιό, ο οποίος δεν είναι τόσο φονικός όπως υποστηρίζουν, φανταστείτε τι έχει να γίνει με μία ακόμα «χειρότερη αρρώστια», όπως ήδη την διαφημίζει ο… «φιλάνθρωπος».