ΝΙΚΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΟ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΣΥΝ*ΕΙΔΗΣΕΩΝ!

Η πλειοψηφία των κρατών πέρασαν πρόσφατα, (κάτω από την μύτη των λαών τους) ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ που θα φυλακίζει όποιον αρνείται τον υποχρεωτικό εμβολιασμό!!!

2) Υπάρχει ένα τεράστιο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΝΤΙΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ το οποίο βασίζεται στα εξής θεμελιώδη ζητήματα:

– Τα εμβόλια περιέχουν υπερ-τοξικές ουσίες και ημι-ζωντανά παθογόνα μικρόβια τα οποία τεκμηριωμένα με αμέτρητες δημοσιευμένες επιστημονικές μελέτες (διαθέσιμες στο διαδίκτυο), ΕΝΟΧΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ για σοβαρές βλάβες της υγείας του εμβολιαζόμενου ατόμου, συμπεριλαμβανομένων των: θανάτου, σειράς βαρέων αυτοάνοσων νοσημάτων, διαφόρων μορφών καρκίνου, αυτισμού και άλλων σοβαρών ή / και μόνιμων βλαβών υγείας.
– ΚΑΝΕΝΑΣ δεν δέχεται να αναλάβει τις ΕΥΘΥΝΕΣ των παραπάνω ΚΙΝΔΥΝΩΝ του μαζικού εμβολισμού: ΟΥΤΕ οι παρασκευάστριες εταιρίες, ΟΥΤΕ οι γιατροί που τα εκτελούν, ΟΥΤΕ οι Κυβερνήσεις με τους ποινικούς νόμους υπ
οχρεωτικού μαζικού εμβολιασμού… ΚΑΝΕΝΑΣ!!!
– Οι παραπάνω κίνδυνοι ΘΑΝΑΤΟΥ ή σοβαρών / μόνιμων ΒΛΑΒΩΝ της υγείας, περιγράφονται ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ στα φυλλάδια οδηγιών ΟΛΩΝ των ΕΜΒΟΛΙΩΝ!!!
– Τα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ των ΛΑΩΝ (υπέρτατος νόμος του κάθε Κράτους), περιείχαν μέχρι πρόσφατα, θεμελιώδεις ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ προστασίας των ατόμων (Ατομικά Δικαιώματα) που προστάτευαν τον πληθυσμό από την αυθαίρετη ΒΙΑ του υποχρεωτικού – ποινικού εμβολιασμού με επικίνδυνες ουσίες, ΧΩΡΙΣ την ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ του Ατόμου!!!
– Σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, η πλειοψηφία των κρατών ψήφισαν (στα κρυφά) νέους ποινικούς νόμους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΜΑΖΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ (πάντα, χωρίς καμμία ανάληψη ευθύνης από κανέναν!!!), ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΣ παράλληλα στην πράξη, με “νομικισμούς” τα ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ!!! (Υπέρτατους Νόμους).
– ΚΑΝΕΝΑΣ επίσημος φορέας δεν μπορεί να ελέγξει ποια είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ενός εμβολίου, καθώς υπάρχουν αμέτρητες “ουσίες” παρασκευασμένες σε μη ελεγχόμενα εργαστήρια βιοτεχνολογίας, που ΔΕΝ είναι ΑΝΙΧΝΕΥΣΙΜΕΣ!!! (η WADA το ξέρει καλά!)

3) 7.700.000.000 άνθρωποι Χ 50$ το εμβόλιο = 385.000.000.000$ (385 δις).
Επί μια δεκαετία, για ένα μόνο (πιθανότατα περισσότερα) ετήσιο εμβόλιο = περ. 4.000.000.000.000$ (ΤΕΣΣΕΡΑ ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ $$$)
_________________________________

Τώρα το ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ, ποιοι και γιατί σε ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΣΑΝ στο σπίτι με την απειλή ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ, καταπατώντας το ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΣΟΥ και ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ τα πιο ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ, κατακτημένα με ΑΙΜΑΤΗΡΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΑΙΩΝΩΝ…. ΑΤΟΜΙΚΑ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ;;;

Και τώρα που το ξέρεις, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;…

Θα συνεχίσεις να εφαρμόζεις το Χωρίς Προηγούμενο, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ… #μένουμεσπίτι ;;; Τα χειρότερα από Σεπτέμβριο!

Η θα ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙΣ αυτό το ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ, με το ΘΑΡΡΟΣ της ΓΝΩΜΗΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ, για να ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΕΙΣ και να ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙΣ τον Εαυτό σου και τον κύκλο σου για ΑΥΤΑ που ΕΡΧΟΝΤΑΙ;…

Αν είσαι ανάμεσα στους ΕΛΑΧΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, με κριτική ικανότητα, ελευθερία σκέψης, συνειδητότητα ύπαρξης, αντίληψη του “παιχνιδιού” που σου παίζουν και του ΜΑΥΡΟΥ Μέλλοντος που σου προετοιμάζουν για σένα και την οικογένεια σου…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ (τουλάχιστον για προβληματισμό) σε ΟΛΑ τα προφίλ των φίλων σου, ως ελάχιστο ΚΑΘΗΚΟΝ απέναντι στις αγέννητες γενιές και στο μέλλον της ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ !!!