Νέα έρευνα δείχνει τεράστια αύξηση καρδιακών νοσημάτων μετά τον εμβολιασμό. Ο Μητσοτάκης προσπαθεί να ξεπαστρέψει τους συνταξιούχους;

Καθ’ όλη τη διάρκεια της ύπαρξης της επιστημονικής διαδικασίας, η αναπαραγωγή των αποτελεσμάτων ήταν πάντοτε ένα απαραίτητο στοιχείο προκειμένου να επιτευχθεί επιστημονική συναίνεση και να εκτιμηθεί η ακρίβεια των αποτελεσμάτων οποιασδήποτε δοκιμής ή υπολογισμού που διεξήχθη, αλλά όταν οι υποτιθέμενα αξιόπιστοι εμπειρογνώμονες βρίσκουν κάτι στα αποτελέσματα που δεν ταιριάζει με την εγκεκριμένη αφήγηση – οδηγώντας τους να θάψουν τις πληροφορίες – η αξιοπιστία του επιστημονικού κατεστημένου πάει εντελώς περίπατο.

Λοιπόν, σύμφωνα με έναν παγκοσμίου φήμης καρδιολόγο από το Ηνωμένο Βασίλειο, αυτό ακριβώς συμβαίνει αυτή τη στιγμή.

Μια μελέτη που κυκλοφόρησε πρόσφατα και παρουσιάστηκε στο συνέδριο Scientific Sessions της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας (AHA) υποστηρίζει ότι ο κίνδυνος εμφάνισης οξέος στεφανιαίου συνδρόμου (ACS) – μια δυνητικά απειλητική για τη ζωή κατάσταση που οδηγεί σε αυξημένο κίνδυνο καρδιακών προβλημάτων – αυξάνεται σημαντικά στους ασθενείς που λαμβάνουν τα πειραματικά εμβόλια mRNA COVID-19.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο κίνδυνος εμφάνισης καρδιακών παθήσεων αυξάνεται από 11% έως 25% στους ασθενείς που λαμβάνουν τα εμβόλια Covid-19 που αναπτύχθηκαν από την Pfizer και τη Moderna με τη νέα τεχνολογία mRNA.

Η μελέτη – με τίτλο “mRNA COVID Vaccines Dramatically Increase Endothelial Inflammatory Markers and ACS Risk as Measured by the PULS Cardiac Test: A Warning” – παρουσιάστηκε από τον διάσημο καρδιολόγο Steven Gundry στο ετήσιο συνέδριο της AHA στις 8 Νοεμβρίου 2021 και δημοσιεύθηκε στο ιατρικό περιοδικό Circulation της AHA.

Η μελέτη καταλήγει στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια mRNA “αυξάνουν δραματικά τη φλεγμονή στο ενδοθήλιο και τη διήθηση του καρδιακού μυός από Τ-κύτταρα”, γεγονός που, σύμφωνα με τους ερευνητές, είναι πιθανό να ευθύνεται για τον αυξημένο αριθμό ανεπιθύμητων καρδιακών ή αγγειακών συμβάντων και παρενεργειών όπως η θρόμβωση, η μυοκαρδιοπάθεια και άλλες σε ασθενείς μετά τον εμβολιασμό.

“Αυτές οι αλλαγές είχαν ως αποτέλεσμα την αύξηση της βαθμολογίας PULS από 11% 5ετή κίνδυνο ACS (οξύ στεφανιαίο σύνδρομο) σε 25% 5ετή κίνδυνο ACS.

Κατά τη στιγμή της παρούσας έκθεσης, οι αλλαγές αυτές επιμένουν για τουλάχιστον 2,5 μήνες μετά τη δεύτερη δόση vac.” Συμπεραίνουμε ότι τα mRNA vacs αυξάνουν δραματικά τη φλεγμονή στο ενδοθήλιο και τη διήθηση των Τ-κυττάρων στον καρδιακό μυ και μπορεί να ευθύνονται για τις παρατηρήσεις αυξημένης θρόμβωσης, μυοκαρδιοπάθειας και άλλων αγγειακών συμβάντων μετά τον εμβολιασμό.”

Αυτή δεν είναι η μόνη μελέτη που έχει βρει αυτό το αποτέλεσμα, αλλά είναι η μόνη που έχει κυκλοφορήσει.
Ο έγκριτος Βρετανός καρδιολόγος Dr. Aseem Malhotra βγήκε στο GB News για να ξεσπάσει για το πώς επικοινώνησε μαζί του ένας άλλος ερευνητής από ένα διάσημο βρετανικό ίδρυμα, ο οποίος του είπε ότι η έρευνα που έγινε από το τμήμα του βρήκε παρόμοια αποτελέσματα, λέγοντας ότι και εκείνοι είχαν βρει μια σύνδεση μεταξύ της φλεγμονής των στεφανιαίων αρτηριών και των πειραματικών εμβολίων mRNA κατά τη διάρκεια των δικών τους απεικονιστικών μελετών.¨
Απίστευτο, ο πληροφοριοδότης λέει ότι το ίδρυμα αποφάσισε να μην δημοσιεύσει τα ευρήματα, επιλέγοντας αντ’ αυτού να αποκρύψει τα αποτελέσματα λόγω φόβων ότι το ίδρυμα θα έχανε την ερευνητική του χρηματοδότηση.

Ο Malhotra εξήγησε ότι ο πληροφοριοδότης – ο οποίος διατηρεί την ανωνυμία του για την ασφάλειά του – ήταν έξαλλος με την απόφαση να θάψει τα ευρήματα, ιδίως αν λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι τα τελευταία στοιχεία για την υγεία από το Ηνωμένο Βασίλειο δείχνουν ότι υπήρξε σημαντική αύξηση του αριθμού των θανάτων που σχετίζονται με την καρδιολογία στη χώρα από τη στιγμή που το πειραματικό εμβόλιο έγινε διαθέσιμο.

“Στην καλή επιστήμη, δεν βασιζόμαστε ποτέ σε μία μόνο μελέτη. Πρέπει να επαναλάβουμε αυτά τα ευρήματα.

Πριν από λίγες ημέρες μετά τη δημοσίευση του παρόντος, κάποιος από ένα πολύ διάσημο βρετανικό ίδρυμα – ερευνητής του καρδιολογικού τμήματος [και] πληροφοριοδότης – επικοινώνησε μαζί μου για να μου πει ότι οι ερευνητές του [δικού του] τμήματος είχαν βρει κάτι παρόμοιο μέσα στις στεφανιαίες αρτηρίες που συνδέεται με το εμβόλιο.

Έκαναν μια συνάντηση και αυτοί οι ερευνητές προς το παρόν αποφάσισαν ότι δεν πρόκειται να δημοσιεύσουν τα ευρήματά τους, επειδή ανησυχούν μήπως χάσουν τα χρήματα της έρευνας από τη φαρμακοβιομηχανία.

Γνωρίζοντας αυτές τις πληροφορίες, οι οποίες είναι πολύ ανησυχητικές, [εκτός από] την εργασία του Steven Gundry, αλλά και ανεπίσημες ενδείξεις… να μου λένε συνάδελφοι ότι όλο και νεότεροι άνθρωποι έρχονται με καρδιακές προσβολές.

Τι σημαίνει λοιπόν αυτό όσον αφορά τα δεδομένα; Ξέρουμε ότι από τον Ιούλιο υπήρξαν σχεδόν 10.000 επιπλέον θάνατοι εκτός της Κοπής και οι περισσότεροι από αυτούς, ή ένα σημαντικό μέρος από αυτούς οφείλεται σε ασθένειες του κυκλοφορικού – ή με άλλα λόγια σε καρδιακή προσβολή και εγκεφαλικό επεισόδιο”.

Αν και τα αποτελέσματα ερευνητικών μελετών που δείχνουν αυτή τη σχέση μεταξύ των βιαστικών εμβολίων Covid και της βλάβης του κυκλοφορικού συστήματος με αυτόν τον τρόπο έχουν βγει μόλις πρόσφατα, είναι πιθανό ότι οι κατασκευαστές εμβολίων mRNA, ιδίως η Pfizer, γνώριζαν ήδη για τέτοιες πιθανές επιπτώσεις των εμβολίων τους.

Εν τω μεταξύ, καθώς οι “έμπιστοι εμπειρογνώμονες” θάβουν τα ευρήματά τους για τους σοβαρούς κινδύνους που ενέχουν τα εμβόλια, η Pfizer πλουτίζει με 1.000 δολάρια ανά δευτερόλεπτο, με εκτιμώμενα κέρδη 36 ΔΙΣ. δολαρίων για το 2021, σύμφωνα με την τελευταία τριμηνιαία έκθεσή της.

Είναι αηδιαστικό.

Πηγή: TGP