Νέα δήλωση του Robert F. Kennedy Jr: oι εξουσιαστές ψεύδονται κάνουν κατάχρηση εξουσίας.Θα έχουν πρόσβαση στα παιδιά μας!Θα τα κάνουν ερείπια. Οι ναζί δοκίμασαν εμβόλια σε Τσιγγάνους κι Εβραίους κατά τον Β΄Παγκόσμιο

Robert F. Kennedy Jr. gestures while entering the lobby of Trump Tower in Manhattan, New York, U.S., January 10, 2017. REUTERS/Shannon Stapleton - RTX2YD0S

Νέα δραματική δήλωση του Robert F. Kennedy Jr: Ο πατέρας μου, μου είπε όταν ήμουν παιδί: τα άτομα που έχουν την εξουσία ψεύδονται..Κι αν θέλουμε να συνεχίσουμε να ζούμε σε δημοκρατία οφείλουμε να καταλάβουμε ότι τ΄άτομα στην εξουσία ψεύδονται.

Τ΄άτομα στην εξουσία καταχρώνται την εξουσία που εμείς τους εκχωρήσαμε.Κι αυτή τη στιγμή τους δίνουμε την εξουσία να μικροδιαχειριστούν κάθε στιγμή της ζωής μας 24 ώρες το 24ωρο.Θα γνωρίζουμε που θα είμαστε, τα χρήματα που ξοδεύουμε. Θα έχουν το δικαίωμα να μας επιβάλουν ανεπιθύμητες ιατρικές επεμβάσεις.

Οι ναζί δοκίμασαν εμβόλια σε Τσιγγάνους κι Εβραίους κατά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο.Τα άτομα ήταν τόσο τρομοκρατημένα μετά τον Πόλεμο που υπέγραψαν τον Κώδικα της Νυρεμβέργης κι εμείς όλοι δεσμευθήκαμε να τον σεβαστούμε. Ότι δεν θα επιβάλουμε ποτέ ανεπιθύμητες ιατρικές παρεμβάσεις σε ανθρώπινα πλάσματα χωρίς ξεκάθαρη συναίνεση ( σσ. κι όμως πόσοι πήγαν εκβιασμένοι στα καταναγκαστικά έργα εμβολιασμού).

Κι ωστόσο ξαφνικά μέσα σε αυτά τα 2 χρόνια όλη αυτή η πεποίθηση εξαφανίστηκε.

Τα άτομα κυκλοφορούν με μάσκες χωρίς η επιστήμη να τους έχει εξηγήσει.Κάνουν αυτό που τους λένε.Τα κυβερνητικά κανάλια ενορχηστρώνουν την υπακοή κι αυτό δεν είναι δημοκρατικό.

Αυτό δεν είναι ο καρπός της δημοκρατίας.Είναι το προϊόν μιας ατζέντας τροφοδοτημένης από τις φαρμακευτικές που θα σκλαβώσει όλη την ανθρώπινη φυλή και θα μας βυθίσει σ΄ένα δυστοπικό εφιάλτη που οι δυνάμεις της άγνοιας και της απληστίας θα διαχειριστούν τις ζωές μας και θα ερειπώσουν τα παιδιά μας και θα καταστρέψουν όλα τα όνειρα και την αξιοπρέπεια (σσ. ποια αξιοπρέπεια υπάρχει όταν χαθεί η βούληση;) που ελπίζουμε να δώσουμε στα παιδιά μας.