Μετά τον Πορτοσάλτε και η «Καθημερινή» δικαιώνει τον Αλέξη Τσίπρα

Μετά τον Άρη Πορτοσάλτε από τον τηλεοπτικό ΣΚΑΪ και η ναυαρχίδα της συντηρητικής παράταξης, η «Καθημερινή» παραδέχεται πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είχε δίκιο όταν μιλούσε και κατηγορούσε την κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για «ξεστοκάρισμα» του εμβολίου της AstraZeneca.

Βέβαια αν και η παραδοχή είναι ολοκληρωτική ξεχνά να πει πως χρησιμοποιήθηκε και από τους πολιτευτές της Νέας Δημοκρατίας και από τα γαλάζια τρολ του διαδικτύου για να κατηγορήσουν τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.

Ξέχασε επίσης πως όλα τα φίλα και ταϊσμένα από την κυβέρνηση ΜΜΕ είχαν προμοτάρει το θέμα και για να καλύψει το κενό μιλά για «αδηφάγα social media» που είχαν τότε αντιδράσει στην αναφορά του Αλέξη Τσίπρα.

Βέβαια δεν ήταν καθόλου απρόσωπες οι αντιδράσεις και το κέντρο γνωστό, αλλά αυτό δεν μπορούσε να το παραδεχθεί η «Καθημερινή».

Αναγκάζεται βέβαια κατόπιν εορτής να παραδεχθεί πως οι παλινωδίες (της κυβέρνησης) και η διαχείριση του συγκεκριμένου θέματος έχει κάνει έξαλλο τον κόσμο…

Ίσως κάποτε και εκ των υστέρων παραδεχθούν και το εργασιακό έκτρωμα που ψηφίζει η κυβέρνηση Μητσοτάκη…

Πάντα εκ των υστέρων και όταν δεν μπορούν να κρυφτούν…

Το κείμενο όπως δημοσιεύθηκε στη 2η σελίδα της, «Το θεωρείο» του Σταύρου Γ. Παπαντωνίου:

«Δικαίωση
Στον αντίποδα, πάντως, ο Τσίπρας μάλλον δικαιώθηκε για μία άλλη αποστροφή του. Αυτή περί «ξεστοκαρίσματος» για την οποία τα αδηφάγα social media τον είχαν σταυρώσει.

Οι παλινωδίες με το εμβόλιο της AstraZeneca έκαναν πολλούς να θυμηθούν εκ των υστέρων τη φράση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και να τον δικαιώσουν, καθώς η διαχείριση του συγκεκριμένου θέματος έχει κάνει έξαλλο πολύ κόσμο, ο οποίος ενώ έχει κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου βρίσκεται σε αδιέξοδο ενόψει της δεύτερης.»