Κρητικοί Πατέρας Και Γιος Έσφαξαν Ολόκληρο Κοπάδι Από Κατσίκες Για Εκδίκηση Στον Γείτονά Τους

Δεν χωράει ο νους τον τρόπο που διάλεξαν ένας 67χρονος μαζί με τον 40χρονο γιο του για να πάρουν εκδίκηση από τους ιδιοκτήτες ενός ποιμνιοστασίου. Το περιστατικό έλαβε χώρα σε περιοχή του Δήμου Αγίου Βασιλείου στο Ρέθυμνο, με τους οποίους είχαν διαφορές.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας, εισέβαλαν στο μαντρί και κατέσφαξαν με μαχαίρι συνολικά 16 κατσίκες του κοπαδιού! Αμέσως μετά, έσπευσαν να εξαφανιστούν. Το έκαναν, αφήνοντας πίσω τους εικόνες που παραπέμπουν σε ταινία φρίκης. Για τις συγκεκριμένες εικόνες βρέθηκαν αντιμέτωποι λίγες ώρες αργότερα, ο 63χρονος κτηνοτρόφος και ο 35χρονος γιος του.

Τα θύματα κατήγγειλαν το ξεκλήρισμα του κοπαδιού τους στην Αστυνομία και κατονόμασαν τους δράστες, οι οποίοι συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε., του Αγίου Βασιλείου και της Ασφάλειας Ρεθύμνου και ομολόγησαν κατά την διάρκεια της προανάκρισης.

Στο σπίτι και στο ποιμνιοστάσιο πατέρα και γιου κατασχέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο και ένα μαχαίρι και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για ζωοκτονία και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνης.