Κορωνοπάρτι στο Καβούρι με συμμετοχή Άδωνη, Βορίδη, Βούλτεψη και Διευθυντή Μητσοτάκη!

Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του piperata.gr και του κ. Πάρι Κουρτζίδη, εκδήλωση – κορωνοπάρτι έλαβε χώρα σε γνωστό ξενοδοχείο της Βάρκιζας, με τη συμμετοχή επιφανών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας!

Και όλα αυτά, την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε ασφυκτικό κλοιό, μετά από 8 μήνες σκληρού lockdown και εν αναμονή περιοριστικών – διχαστικών μέτρων για την ελληνική κοινωνία, μέσα σε ένα περιβάλλον αβεβαιότητας για την εστίαση και τους καταστηματάρχες.

Διαβάστε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του κ. Πάρι Κουρτζίδη στο piperata.gr

Σε γνωστό ξενοδοχείο της Βάρκιζας η τοπική της Νέας Δημοκρατίας Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης, διοργάνωσε εκδήλωση – κορωνοπάρτι με συμμετοχή υπουργών, βουλευτών και στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.

..διά χειρός Πάρι Κουρτζίδη

Την ίδια ώρα που η κυβέρνηση απειλεί εμμέσως πλην σαφώς τους πολίτες που δεν έχουν εμβολιαστεί με νέα περιοριστικά μέτρα και οικονομικό αποκλεισμό, την ίδια ώρα που δημιουργεί νέο μπάχαλο στην εστίαση, με τους καταστηματάρχες μετά από σχεδόν 8 μήνες σκληρού lockdown να μην γνωρίζουν τελικά με ποιο καθεστώς θα δουλέψουν τα μαγαζιά τους -και μάλιστα τους βάζει και επιπλέον εμπόδια (διαχωρισμός καταστημάτων σε αμιγείς και μεικτούς χώρους, έλεγχος πιστοποιητικών εμβολιασμού, rapid και self test πελατών)- η Νέα Δημοκρατία διοργανώνει ανενόχλητη, προκλητικά, κορωνοπάρτι με εκατοντάδες καλεσμένους, χωρίς μέτρα προστασίας!

Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει το Piperata.gr, η επίμαχη χοροεσπερίδα της τοπικής οργάνωσης Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης ήταν αρχικά προγραμματισμένη για τις 25 Ιουνίου, ωστόσο, μεταφέρθηκε για την Παρασκευή 2 Ιουλίου, κατόπιν συμβουλευτικής παρέμβασης του γραμματέα οργανωτικού της ΝΔ και διευθυντή του Κυριάκου Μητσοτάκη στο κόμμα. Δηλαδή την επομένη της απελευθέρωσης των καταστημάτων, χωρίς όμως να είχαν υπολογίσει τη μετάλλαξη Δέλτα… και τις νέες ανακοινώσεις της κυβέρνησης για εμβολιασμένους και μη!

Τα PIPERATA εξασφάλισαν αποκλειστικό βίντεο – ντοκουμέντο από το γαλάζιο κορωνοπάρτι στο Καβούρι, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 2 Ιουλίου, με συμμετέχοντες τους υπουργούς Άδωνη Γεωργιάδη, Μάκη Βορίδη, Σοφία Βούλτεψη, τους βουλευτές Βασίλη Οικονόμου και Βασιλάκη Σπανάκη, καθώς και τον γραμματέα οργανωτικού της ΝΔ, Στέλιου Κοντοδάκη, αλλά και πλήθος στελεχών του κυβερνώντος κόμματος.

Δείτε το παρακάτω αποκλειστικό βίντεο: