ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ Ο GEWKWN : ΓΕΡΟΝΤΙΣΣΑ ΑΤΤΙΚΗΣ – ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ – ΝΑΣΑ…….

ΠΟΙΗΜΑ 2ο : Μεγάλη χώρα και ένδοξη θα γίνει η Ελλάδα, με κυβερνήτη χριστιανό θα κάνει πράγματα μεγάλα….Πλούτος στο υπέδαφος θα βρεθεί και λείψανα αγίων, πλούσια χώρα θα γίνετε σε χρήμα αλλά και θείων μεγαλείων……Τα αρχαία θα διδάσκονται σ’ ολόκληρο τον κόσμο, παντού θα πάνε αποστολές να διδαχτεί το Ευαγγέλιο μόνο…….

ΠΟΙΗΜΑ 3ο : …. Θα δείτε τότε τέκνα μου, πόσο σας αγαπάω, και πόσο την Ελλάδα μας σαν κόρη οφθαλμού φυλάω…. Η χώρα σας θα γίνει πλούσια, σ’ ολόκληρο τον κόσμο, ήρθε ο καιρός πλέον αυτός με το δίκαιο να διοικεί τον κόσμο…… Φως θα ρίξω πολύ πάνω απ’ την Ελλάδα, θα φέρει ειρήνη και ιδανικά σε όλα τα κράτη τ’ άλλα.

ΠΟΙΗΜΑ 4ο : … η Ελλάδα θα λαμπρύνει…θα φύγει πλέον η σκοτεινιά, το κέντρο του κόσμου θα γίνει.

Την Πόλη θα την πάρετε, δώρο θα σας την δώσουν, γιατί ανήκει σ’ εσάς, χωρίς να σας ματώσουν.

ΠΟΙΗΜΑ 10ο : Γιατί είναι η Ελλάδα μας του παραδείσου Νύμφη, και την φυλάνε οι άγγελοι και όλοι οι Αγίοι.

ΠΟΙΗΜΑ 11ο : Όσο για την Ελλάδα μας την αγαπώ πολύ, είναι η Χώρα που θα δώσει τα φώτα της, σ’ ολόκληρη τη γη!

ΠΟΙΗΜΑ 18ο : δεν αντιλήφθηκαν πως την Ελλάδα όποιος πειράζει, μέσα στο μάτι του Θεού, βαθιά το χέρι βάζει.

ΠΟΙΗΜΑ 19ο : Φωνάξτε ότι είστε Έλληνες και Ορθόδοξοι Χριστιανοί, και ότι είναι για εσάς καμάρι, είναι για εσάς τιμή! Γιατί είστε το αλάτι ολόκληρης της γης, και αν φύγει η αλμύρα πώς θ’ αλατιστεί αυτή;

ΠΟΙΗΜΑ 20ο : Και όσο τώρα και αν υποφέρετε, και όσο και αν πληγωθείτε, όταν θα έρθει ο καιρός που θα ελευθερωθείτε, πρώτοι εσείς θα τρέξετε να δώσετε βοήθεια, γιατί όλοι οι άλλοι οι λαοί θα έχουν γίνει συντρίμμια.

NASA 1 : Οι αμερικανικοί δορυφόροι ανιχνεύουν ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ποσότητες κάποιας «άγνωστης» μορφής ενέργειας, η οποία προέρχεται από την χερσόνησο του Άθω !!! Η άγνωστη αυτή ενέργεια «τρελαίνει» κυριολεκτικά τα όργανα των δορυφόρων και οι Αμερικάνοι προσπαθούν να καταλάβουν περί τίνος πρόκειται ! (Έκτακτου Παραρτήματος)

NASA 2 : θυμάστε την πληροφορία από την ΝΑΣΑ που προσπαθούσε να εξηγήσει γιατί πάντα υπάρχει ένα ΦΩΣ πάνω από την ΕΛΛΑΔΑ ;

Εδώ και πολλά χρόνια εμφανίζεται, ένα εκθαμβωτικό φως πολλών χιλιομέτρων που σκεπάζει τον διαστημικό ορίζοντα ιδίως στην βόρεια Ελλάδα και στο ΒΑ Αιγαίο!!!

Αυτός είναι και ο λόγος που ο Άγιος Παίσιος δεχόταν επισκέψεις στο Άγιο Όρος από κορυφαίους επιστήμονες, ιδίως της NASA.

Τον Μήνα, Ιούλιο 2019,σε δορυφορικές λήψεις φάνηκε να επεκτείνεται πάνω από την Κωνσταντινούπολη και είναι πιο λαμπερό ακόμη….Ομογενείς επιστήμονες, που έχουν σχέση με επιστήμονες της ΝΑSΑ, συμπλήρωσαν κάτι πρωτόγνωρο, ότι το «φως» αυτό είναι ενιαίο και όχι ξεκομμένο……Έρχεται πάνω από το «Αιγαίο» και κινείται τις περισσότερες φορές πάνω από τις Μικρασιατικές ακτές και μέσω της Αν. Θράκης προς τα Δαρδανέλια….Εκεί που τελειώνει, κοντά στην Κωνσταντινούπολη, κάνει κάτι σαν ένα λαμπρό στεφάνι.

Σημείωση GEWKWN : όλα αυτά που διαβάσατε είναι μηνύματα και πληροφορίες για το μέλλον της Ελλάδας και των Ελλήνων, όμως θα περάσουμε μέσα από φωτιά που θα είναι δεξιά και αριστερά μας, οι άλλοι θα καούν οι ορθόδοξοι χριστιανοί θα καούν λίγο τα μαλλιά μας όμως θα έχουμε και εμείς συνέπειες και δοκιμασίες πολλές, διαβάστε το μήνυμα ενός Γερόντα, δεν είναι από το τον δικό μου Γέροντα, και ο καθένας ας κάνει αυτό που νομίζει σωστό, το μόνο που θα πω εγώ ο αμαρτωλός είναι να μην ξεχνούμε στην εποχή των φοβερών καταστροφών και δοκιμασιών, τον συνάνθρωπο μας εκεί θα φανεί αν είμαστε άξιοι να ονομαζόμαστε ορθόδοξοι Χριστιανοί……. Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ