Καθυστερημένο πάρτι γάμου για τον Φίλιππο Γλύξμπουργκ και την Νίνα Φλορ σε ρομαντικό σκηνικό

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, το ζευγάρι έκανε ένα πάρτι γάμου σε μια απίθανη βίλα φίλων τους, φωτογραφίες από το οποίο δημοσίευσε η Νίνα Φλορ και οι καλεσμένοι τους.

Η νύφη ήταν εντυπωσιακή μέσα στο σατέν κρεμ vintage φόρεμά της, ενώ ο γοητευτικός Φίλιππος φόρεσε επίσημο μαύρο κοστούμι, και γιόρτασαν μαζί φίλους τους το καθυστερημένο πάρτι του γάμου της.

Επειδή κάποιοι φίλοι της μπερδεύτηκαν και πίστεψαν ότι αυτός ήταν ο γάμος τους, η ίδια διευκρίνισε ότι δεν επρόκειτο για κάτι τέτοιο, αλλά για ένα weekend πάρτι γάμου με τους φίλους τους που δεν κατάφεραν να βρίσκονται στην τελετή.

Ποια είναι η πάμπλουτη νύφη
Ο Φίλιππος αρραβωνιάστηκε στην Ιθάκη την αγαπημένη του κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους το καλοκαίρι του 2020.

Η Νίνα Φλορ, είναι η μοναχοκόρη του 60χρονου Ελβετού εκατομμυριούχου Thomas Flohr, ο οποίος ίδρυσε την ιδιωτική εταιρεία Vista Jet, μια εταιρεία με ιδιωτικά τζετ και είναι πρώην δισεκατομμυριούχος.

Έχει εργαστεί ως καλλιτεχνική διευθύντρια για την εταιρία του πατέρα της ενώ έχει ιδρύσει επίσης το μη κερδοσκοπικό ερευνητικό κέντρο θαλάσσης, το Κέντρο Επιστημονικών Σπουδών Bazaruto (BCSS), το 2017.

Ο Φίλιππος, ο οποίος γεννήθηκε στο Νοσοκομείο St Mary’s στο Λονδίνο το 1986, είναι 34 ετών και εργάζεται ως αναλυτής hedge fund στη Νέα Υόρκη.