Η τέχνη δεν ξεχνιέται: Ο Πέτζα Στογιάκοβιτς βάζει 11/11 τρίποντα σε προπόνηση των Κινγκς

Ο παλιός παίκτης του ΠΑΟΚ, με τεράστια παρουσία στο NBA, βρέθηκε στην προπόνηση των Κινγκς και ευστόχησε σε 11 συνεχόμενα τρίποντα, δείχνοντας ότι η τέχνη του σουτ δεν έχει ξεχαστεί.

Πέτζα Στογιάκοβιτς έπαιξε για τελευταία φορά σε επίσημο αγώνα το 2011. Έχουν περάσει οκτώ χρόνια από τότε, όμως ο Σέρβος μπόμπερ το έχει ακόμα κάτι που απέδειξε και σε προπόνηση των Σακραμέντο Κινγκς.

Παρότι φορούσε πολιτικά, ο «Πέτζα», η κάμερα «τον έπιασε» να ευστοχεί σε 11 συνεχόμενα σουτ τριών πόντων που επιχείρησε, αφήνοντας τον Νεμάνια Μπιέλιτσα με το στόμα ανοιχτό.

Ο 42χρονος Στογιάκοβιτς είναι πλέον παράγοντας στην ομάδα του Σακραμέντο, παρακολουθεί τις προπονήσεις και συχνά-πυκνά μπαίνει στο παρκέ για να δείξει στους νεαρούς αθλητές του οργανισμού την τέχνη του περιφερειακού σουτ.

Ο Νέμανια Μπιέλιτσα τον παρακολουθούσε κοιτάζοντας τα πόδια του, ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς του έδινε πάσες κι ο Πέτζα απλά έβαζε το ένα σουτ μετά από το άλλο.

Να θυμίσουμε ότι ο Στογιάκοβιτς πριν περάσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, έπαιξε για πέντε χρόνια (1993-1998) στον ΠΑΟΚ.