Η νέα BMW Σειρά 1 φιλοξενεί στο «σαλόνι» της μια σειρά επιτυχημένων Αθηναίων

Η νέα BMW Σειρά 1 φιλοξενεί στο «σαλόνι» της μια σειρά επιτυχημένων Αθηναίων και τους καλεί να εξερευνήσουν μαζί την Ελλάδα και τα Αθηναϊκά δρώμενα.

Οι δημιουργικές προσεγγίσεις του BMW Group Hellas που αφορούν την επικοινωνία μοντέλων BMW συνεχίζονται στα Social Media, με το νέο συναρπαστικό concept “Exploring Athens / Exploring Greece”.

Στο νέο εγχείρημα, επιλεγμένοι Influencers και συνεργάτες της εταιρείας, καλούνται να ανακαλύψουν μοναδικούς τόπους και προορισμούς στην Αθήνα και σε ολόκληρη την Ελλάδα με τη νέα BMW Σειρά 1!

Με μοντέρνα σχεδίαση, τεχνολογία ανάρτησης που παρέχει μέγιστη ευελιξία και πρωτοποριακά συστήματα συνδεσιμότητας, όπως ο έξυπνος, ψηφιακός βοηθός BMW Intelligent Personal Assistant, η νέα BMW Σειρά 1 προσφέρει μία προηγμένη μορφή οδηγικής απόλαυσης και δυναμικής υπεροχής BMW σε συνδυασμό με αισθητά αυξημένη ευρυχωρία.

Με τους ιδιαίτερα αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel στα 1.500 κυβ. εκ. και με την επιλογή του αυτόματου κιβώτιου διπλού συμπλέκτη -7 σχέσεων, το πολυτελές compact μοντέλο της BMW κάνει τα οδοιπορικά ακόμη πιο άνετα και απολαυστικά.

Μείνετε συντονισμένοι για να ανακαλύψετε την Ελλάδα μαζί με τη νέα BMW Σειρά 1 και τους μοναδικούς της συνοδοιπόρους!