Η δήλωση του Τζορτζ Σόρος για το 2020 που όλοι ξέχασαν – Έτος παγκόσμιων εξελίξεων (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιους στηρίζει ο Σόρος στην Ελλάδα;

ΕΡΕΥΝΗΣΤΕ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΤΕ

ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΙΑΒΟΛΑΚΙΑ!!!

«Θεωρώ πως η κυβέρνηση Τραμπ συνιστά κίνδυνο για τον κόσμο. Ωστόσο, την θεωρώ ως ένα προσωρινό φαινόμενο, το οποίο θα εξαφανιστεί το 2020 ή νωρίτερα».

Αυτά είχε δηλώσει ο Τζορτζ Σόρος το 2018 από το Νταβός της Ελβετίας, στο μέρος που οι παγκοσμιοποιητές μαζεύονται κάθε χρόνο, προκειμένου να συζητήσουν σχετικά με την προώθηση των διεθνιστικών πολιτικών ανά τον κόσμο.

Ωστόσο, ο δεξιός Τραμπ -όπως και ο Πούτιν- αποτελεί κίνδυνο, όχι φυσικά για τον πλανήτη, αλλά για την αριστερόστροφη παγκοσμιοποίηση, στην οποία έφραξε τον δρόμο, ως Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών.

Όπως βλέπουμε από την δήλωση του Σόρος, ο οποίος στηρίζει την Αριστερά και στην Ελλάδα καθώς και μικρά δεξιά κόμματα, τα οποία κόβουν ψήφους από την Κεντροδεξιά, ευνοώντας την επάνοδο των αριστερών στην εξουσία, τουλάχιστον μέχρι το 2020 ο Τραμπ πρέπει να φύγει.

2020 έχουμε τώρα και οι αμερικανικές εκλογές του ερχόμενου Νοεμβρίου θα κρίνουν πολλά, καθώς η εσωτερική πολιτική κόντρα στις ΗΠΑ επηρεάζει (υπερδύναμη γαρ) όλον τον πλανήτη.

Το 2020 είναι έτος παγκόσμιων εξελίξεων, όπως ήδη βλέπουμε σε όλες τις χώρες του κόσμου (κορωνοϊός, μέτρα περιορισμού των ανθρώπων, έρευνες για εμβόλιο-ψηφιακή ταυτότητα, κίνδυνος εμφυλίου στις ΗΠΑ, αυξημένη τουρκική επιθετικότητά σε Αιγαίο και Ανατ. Μεσόγειο, ραγδαία άνοδος Κίνας κοκ.), ενώ έπεται συνέχεια.

Ως εκ τούτου επαναφέρουμε την δήλωση Σόρος, ο οποίος έχει θέσει ως όριο αποχώρησης του Τραμπ το 2020!