Γλυκά Νερά: Τι πιστεύουν οι αστυνομικοί ότι συνέβη στη μεζονέτα αλλά δεν μπορούν να το αποδείξουν

Σε αδιέξοδο φαίνεται ότι βρίσκονται οι έρευνες των αρχών για τον εντοπισμό των δραστών του στυγερού εγκλήματος στα Γλυκά Νερά. Εκεί που οι έμπειροι αστυνομικοί μιλούσαν για εξιχνίαση του εγκλήματος, δεν υπάρχει κανένα νεότερο στοιχείο.

Πριν από περίπου τρεις εβδομάδες, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, αδίστακτοι ληστές εισέβαλλαν στη μεζονέτα μίας οικογένειας. Σκότωσαν την 20χρονη μητέρα πνίγοντάς την με τα χέρια τους, σκότωσαν και τον σκύλο της οικογένειας ενώ φίμωσαν τον 32χρονο σύζυγο του θύματος.

Οι αρχές μάλιστα έκαναν λόγο για πρωτοφανή αγριότητα των δραστών.

Ωστόσο όπως φαίνεται οι αρχές είναι σε αδιέδοξο. Οτιδήποτε κι αν υπήρχε ως σενάριο δεν επιβεβαιώνεται μέχρι στιγμής αφού μιλάμε για το σχεδόν τέλειο έγκλημα. Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, δεν κατάφεραν να τη συνδέσουν με οποιαδήποτε άλλη που έγινε κατά το παρελθόν, κάτι που ήταν στο επίκεντρο εξαρχής.

Οι αρχές δεν κατάφεραν να συνδέσουν με το έγκλημα των Γλυκών Νερών, ούτε τον Γεωργιανό που συνελήφθη στα σύνορα του Έβρου. Οι ερευνητές δεν έχουν κατορθώσει ακόμη να λύσουν τον μεγαλύτερο γρίφο του εγκλήματος.

Γιατί να σκοτώσουν την Καρολάιν και όχι απλώς να την αφήσουν λιπόθυμη, όπως έκαναν με τον σύζυγό της. Η άτυχη γυναίκα είναι σίγουρο ότι αντέδρασε για να προστατεύσει τη ζωή της αλλά και τους αγαπημένους της ωστόσο δεν υπάρχει κανένα στοιχείο που να το αποδείξει αυτό.

Το θύμα δεν είχε ούτε αμυχές, ούτε ξένο DNA στα χέρια και τα νύχια του. Οι Αρχές θεωρούν ότι όση ώρα ήταν λιπόθυμος ο πιλότος είναι πιθανό να συνέβησαν πράγματα μέσα στη μεζονέτα, τα οποία δεν μπορούν να γνωρίζουν και είναι πιθανό να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ.

PERIODISTA.GR