Γλυκά Νερά: Είδαμε αυτοκίνητο έξω από το σπίτι του ζευγαριού

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες των γειτόνων του άτυχου ζευγαριού από τα Γλυκά Νερά, καθώς ώρα με την ώρα περισσότερα πράγματα βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας σχετικά με τους δύο νέους, που η μοίρα έπαιξε ένα άσχημο παιχνίδι εις βάρος τους. Το Reader.gr βρέθηκε στη γειτονιά του άτυχου ζευγαριού και μίλησε με τους γείτονες, οι οποίοι ανέφεραν ότι υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με την αστυνόμευση στην περιοχή, ειδικότερα από όταν το αστυνομικό τμήμα Γλυκών Νερών σταμάτησε να λειτουργεί διότι συγχωνεύθηκε.

Από το καλοκαίρι έχουν αρχίσει να ανοίγουν σπίτια στην ευρύτερη περιοχή
Όπως είπαν στο Reader.gr, υπάρχει μια συνεχόμενη αύξηση της εγκληματικότητας στην ευρύτερη περιοχή που διεξήχθη η τραγωδία στα Γλυκά Νερά. Από την ημέρα που έφυγε το αστυνομικό τμήμα, τα περιστατικά παραβατικότητας πληθαίνουν. Η κα Μαρία, η οποία μένει ένα δρόμο πιο κάτω από το σπίτι του ζευγαριού, μιλώντας στο Reader.gr ανέφερε ότι: «Η γειτονιά μας συνήθως είναι ήσυχη αλλά ποτέ τέτοιο πράγμα ξανά. Τον τελευταίο καιρό έχουν υπάρξει κι άλλα περιστατικά και όσο περνά ο χρόνος γίνονται πιο συχνά. Δεν τους ήξερα προσωπικά αλλά τους έβλεπα εδώ στη γειτονιά, είναι πολύ θλιβερό». Την ίδια στιγμή η κα Μυρσίνη, η οποία κατοικεί επίσης στην ίδια γειτονιά, ανέφερε πως «πραγματικά όσο περνά ο καιρός δεν ξέρουμε τι άλλο θα γίνει. Κανονικά είμαστε ήσυχη γειτονιά αλλά αυτό αλλάζει μέρα με τη μέρα. Από το καλοκαίρι έχουν αρχίσει να ανοίγουν σπίτια στην ευρύτερη περιοχή. Τώρα το Πάσχα είχαν κλέψει το αυτοκίνητο ενός γείτονα ακριβώς κάτω από το σπίτι του που ευτυχώς το βρήκε και πάλι».

Έγκλημα στα Γλυκά Νερά (πηγή: reader.gr)
Οι γείτονες που έμεναν ακριβώς απέναντι από το ζευγάρι ανέφεραν ότι: «Τους βλέπαμε και τους χαιρόμασταν, ήταν μικρά παιδιά για μας αν και δεν ήταν πολύ καιρό στη γειτονιά. Η κοπελίτσα εδώ και ένα χρόνο είχε φέρει στον κόσμο το μωράκι τους και ήταν και οι δύο χαρούμενοι όσο ποτέ. Βλέπαμε το κορίτσι κάθε μέρα σχεδόν, έβγαινε με το σκυλάκι της, για να το πάει βόλτα και μας χαιρετούσε. Ευγενέστατη και πολύ γλυκιά». Ακόμα πρόσθεσαν πως το μοιραίο ξημέρωμα δεν άκουσαν απολύτως τίποτα και πως ακόμα δεν το χωρά ο νους τους. «Πως είναι δυνατόν το κακόμοιρο κορίτσι να κατέληξε έτσι, είχε όλη τη ζωή μπροστά του» είπαν χαρακτηριστικά.

Μαρτυρία για ύποπτο αυτοκίνητο το οποίο είχε σταθμεύσει κοντά στο σπίτι
Περίεργη είναι πάντως η μαρτυρία ενός ακόμα γείτονα, που μένει μια «ανάσα» δίπλα από το σπίτι που εκτυλίχθηκε το στυγερό έγκλημα, ο οποίος ανέφερε ότι πριν ένα μήνα είδε ένα ύποπτο αυτοκίνητο να έχει σταθμεύσει κοντά στο σπίτι μετά από τα μεσάνυχτα. Μάλιστα ο άνδρας μιλώντας στην κάμερα σημείωσε πως μόλις το είδε, άνοιξε όλα τα φώτα του σπιτιού του και ο οδηγός του αυτοκινήτου άμεσα έβαλε μπροστά και αποχώρησε γρήγορα. Ο άνδρας δεν πρόλαβε να δει κάτι παραπάνω.