Global Government και βενιζελική συμμορία… η απόλυτη Χούντα

..Ακόμα και τον χώρο της “αναρχίας” και της “αντίδρασης” οι ίδιοι τον έλεγχαν. Από την εποχή των Εξαρχείων του Αρκουδέα μέχρι τις σημερινές “γιάφκες” με τις “κατσαρόλες” και τα καλάσνικοφ, τα ίδια γίνονται.
Τα παιδιά των εξουσιαστών παριστάνουν τους αντιεξουσιαστές. Γι’ αυτόν τον λόγο τις περισσότερες φορές, που γίνονται συλλήψεις, όλοι “εκπλήσσονται” με τα παιδιά των “καλών” οικογενειών και των βορείων προαστίων …
Το “αγροτικό” τους κάνουν τα Κολεγιόπαιδα στα Εξάρχεια.

…Όλα “στημένα” και εκ του ασφαλούς.
Κάτι σαν το “αγγούρι”, που όλοι οι Έλληνες το “τρώνε” και ζορίζονται και οι βενιζελικοί απλά “δροσίζονται”.
Γι’ αυτούς η ΓΑΔΑ είναι ένα “διαμπερές” κτίριο, όπου από τη μία μπαίνουν κι από την άλλη βγαίνουν. Μπαίνουν από μπροστά και τις “λαϊκές” γειτονιές των Αμπελοκήπων και βγαίνουν από πίσω στις γειτονιές τους στο Παλαιό Ψυχικό.
Οι υπόλοιποι “φτωχοί” και “ταπεινοί” μπλέκουν μέχρι να γίνουν κι αυτοί χαφιέδες και “στοιχηθούν” πίσω από τους εκλεκτούς.
Όλοι οι βενιζελικοί έχουν “ένσημα” αγωνιστικότητας κι αντίδρασης …
Όλοι “τυχεροί” …
“Τυχερά” παιδιά …
Φεύγουν από τις γιάφκες λίγο πριν φτάσει η αστυνομία. Αυτοί, οι οποίοι πιάνονται, είναι εκείνοι που μόλις μπήκαν.

…”Τύχη” …Το βασικό “συστατικό” της βενιζελικής “επιτυχίας”. Πάντα οι βενιζελικοί είναι “τυχεροί”. Όταν ακούς ότι κάποιος επί Κατοχής ή επί Χούντας γλίτωσε την τελευταία “στιγμή” τον “θάνατο”, είναι σίγουρο ότι πρόκειται για βενιζελικό.
Μόνον αυτοί “γλιτώνουν” τελευταία στιγμή. Χιλιάδες Έλληνες πήγαν “αδιάβαστοι” επί Κατοχής, όχι επειδή αντιστάθηκαν, αλλά επειδή απλά βρέθηκαν στο λάθος μέρος τη λάθος στιγμή …Επειδή “στραβοκοίταξαν” έναν Ναζί δεκανέα …
Επειδή έκρυβαν στο ρούχο τους ένα κομμάτι ψωμί …Εκτελέστηκαν, επειδή ήταν “άτυχοι”.

Δεν ήταν “τυχεροί”, όπως ο Μητσοτάκης, για παράδειγμα, ο οποίος έκανε “αντίσταση”.
Καταδικάστηκε εκατόν είκοσι πέντε φορές σε θάνατο, πεντακόσιες τριάντα φορές σε ισόβια …και όμως “γλίτωσε” …”Τυχερός” …
Κάθε φορά που τον στήνανε στον τοίχο, τους τελείωναν οι σφαίρες …
Κάθε φορά που ήταν φορτωμένοι με σφαίρες, δεν βρίσκανε τοίχο να τον “στήσουν” …”Τυχερός”, αλλά τη φωτογραφία της Αυριανής, ενώ ήταν “κατασκευασμένη”, γιατί την “εξαφάνισε” από το ίντερνετ;

Αυτοί οι “αντιστασιακοί”, γνωρίζοντας τη φάμπρικα, τη μετέφεραν και σε καιρό ειρήνης. Αυτά, τα οποία έκαναν επί Χούντας, τα έκαναν και επί Μεταπολίτευσης.
Επί Χούντας οι μισοί από αυτούς γίνονταν στελέχη της και οι άλλοι μισοί γίνονταν “αντιστασιακοί”.
Επί Μεταπολίτευσης οι μισοί από αυτούς γίνονταν κομματικοί πραιτοριανοί του ΠΑΣΟΚ και οι άλλοι μισοί “αναρχικοί” των Εξαρχείων.
Ποιος μπορεί να ξεχάσει τον “ήρωα” Παπουτσή, ο οποίος, όταν ήταν Υπουργός Δημόσιας Τάξης, ρήμαξε τον κόσμο στο ξύλο και μόλις έχασε τη θέση ξανάγινε “αντιστασιακός” και κριτής της αστυνομικής βίας;
Όλα αυτά τα “σκουπίδια” τη Μεταπολίτευση έτσι την “έβγαλαν”.

…Διάσημοι αντιστασιακοί, οι οποίοι ήταν και πάλι “τυχεροί”, ενώ όλοι οι ανταγωνιστές τους “άτυχοι” …
Διάσημοι “αριστεροί”, οι οποίοι φόρτωναν με τα “άπλυτά” τους τη Δεξιά. Αν σκεφτεί κάποιος ότι ολόκληρη η “Αριστερά” ελεγχόταν από αυτούς και ότι η “Δεξιά” βρισκόταν στα χέρια των Μητσοτάκηδων, των Έβερτ, των Σαμαράδων και των Ράλληδων, καταλαβαίνει την ποιότητα της “δημοκρατίας” που απολαύσαμε. Μιλάμε για μονοπώλιο εξουσίας, το οποίο δεν υπάρχει ούτε στα βάθη της Αφρικής.
Ακόμα και στις “Μπανανίες” της Αφρικής κάποιος, που φώναζε εναντίον του Αμίν Νταντά, ήταν πραγματικός εχθρός του και όχι πρώην συμμαθητής, συγκάτοικος και αιώνιος φίλος του.
Αυτό γινόταν στην Ελλάδα.
“Βρίζονταν” οι φίλοι και συμμαθητές μεταξύ τους με τα “ραβασάκια” που έδινε σε όλους η αμερικανική πρεσβεία. Ο λαός απλά παρακολουθούσε …και “κυριαρχούσε”.

Η “μηχανή” έβγαζε συνέχεια “δημοκράτες” …Μεγάλη γκάμα …Από τον Κύρκο και τον Κουβέλη μέχρι τη Δαμανάκη και τον Κωνσταντόπουλο. Από τον Θεοδωράκη και τον Δραγασάκη μέχρι τον Μπίστη και τον Μηλιό. Απ’ όπου κι αν τους “έπιανες”, στο ίδιο παρακράτος κατέληγες. Στο παρακράτος του Κολεγίου, του ΔΟΛ και του …Περισσού …
Από τη Δαμανάκη του Πολυτεχνείου, η οποία έγινε επίτροπος του ΠΑΣΟΚ στην “ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο”, μέχρι τον Κωνσταντόπουλο, ο οποίος ονειρευόταν να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας και κατέληξε πρόεδρος του Παναθηναϊκού του Βαρδινογιάννη.

…Μιλάμε για το “δούλεμα” του αιώνα.
Μια ολιγομελής συμμορία “δουλεύει” για πάνω από πενήντα χρόνια έναν ολόκληρο λαό …
Μια σπείρα, η οποία δρα ατιμώρητη και προδίδει όποτε θέλει τον λαό σε όποιον ξένο την συμφέρει …
Μια σπείρα, η οποία γελάει κάτω από τα “μουστάκια” της κάθε φορά που ο “κυρίαρχος” λαός “αποφασίζει” …
Μια σπείρα, η οποία δεν πρέπει να ξεπερνά τα κάποια χίλια με δύο χιλιάδες άτομα. Αυτοί μόνοι τους αποφασίζουν ποιος είναι δεξιός, ποιος είναι αριστερός και ποιος κεντρώος. Μόνοι τους αποφασίζουν ποιο κόμμα θα επιβιώσει και ποιο όχι …Ποιος θα έχει “ρεύμα” και ποιος όχι.

Μόνοι τους χωρίζουν τις κομματικές “στάνες” και τις χρηματοδοτούν με τα κρατικά χρήματα, για ν’ αντιμετωπίζουν τον ανταγωνισμό. Στην πραγματικότητα μόνοι τους “διορίζουν” τις “δημοκρατικά” εκλεγμένες ηγεσίες, οι οποίες είναι υποχρεωμένες να τους κάνουν ακόμα πλουσιότερους, προκειμένου να τις “ξαναδιορίσουν”.
Όταν μιλάμε για πλούτο, μιλάμε για πλούτο σε απόλυτα μεγέθη. Μιλάμε για πλούτο εφάμιλλο των δικτατόρων της Αφρικής.

Κάνουν λάθος όποιοι στέλνουν τα παιδιά τους στο πανάκριβο Χάρβαρντ να μάθουν “οικονομικά”. Με βάση τη στατιστική το καλύτερο “πανεπιστήμιο” οικονομικών στον κόσμο ήταν και θα είναι για πάντα το Κόμμα των Φιλελευθέρων.
Όποιος κατόρθωσε και έγινε βουλευτής σ’ αυτό, έγινε σίγουρα μεγιστάνας. Αρκούσε να γίνει βουλευτής κάποιος έστω και για λίγους μήνες και η “επιτυχία” του ήταν σίγουρη …
Μπενάκης, Μητσοτάκης, Χαροκόπος, Λαμπράκης, Βαρδινογιάννης, Κωστόπουλος, Μαρινάκης, ήταν οι πολιτικοί που μαζί με τη “δημοκρατία” ανακάλυψαν και τα μυστικά του “Ωνάση”. Μαζί μ’ αυτούς και οι φανατικοί οπαδοί των Φιλελευθέρων …
Λάτσης, Βασιλάκης, Λασκαρίδης, Σάλλας, Βελλίδης, Μπακατσέλος κλπ.. Κάτι “απόκρυφο” τους “δίδασκαν” και “πέτυχαν” τόσο πολύ, σε τόσο σύντομο διάστημα και χωρίς να ξενιτευτούν, όπως ο “κουτός” Ωνάσης ή ο Νιάρχος.

Δεν εξηγείται διαφορετικά η τεράστια επιτυχία τους. Δεν υπάρχει άλλο κόμμα στον κόσμο, που, όταν κάνει reunion των βουλευτών και των βασικών οπαδών του, να μην γεμίζει ένα δωμάτιο, αλλά παρ’ όλ’ αυτά να συγκεντρώσει περισσότερο κεφάλαιο από απαρτία των μετόχων της Ντόιτσε Μπανκ.
Κόμμα “προοδευτικών” κι “αγωνιστών” της Δημοκρατίας, που να μιλάνε για δισεκατομμύρια όπως κάποιοι άλλοι συμμαθητές και φίλοι μιλάνε για “μπουγέλα”, δεν πρέπει να υπάρχει άλλο στον κόσμο. Τόσοι δισεκατομμυριούχοι, που να έχουν “καταγγείλει” τόσες φορές τη “Δεξιά” και το “Κεφάλαιο”, δεν θα υπάρξουν ποτέ ξανά μαζεμένοι …
Φιλική συμμετοχή και ο Γιώργος Νταλάρας.

Αυτοί, οι ελέω ΗΠΑ επαγγελματίες “αντιαμερικανοί” δισεκατομμυριούχοι —σε συνεργασία με το ΚΚΕ— είναι εκείνοι, οι οποίοι μας κατέστρεψαν στον Εμφύλιο και σε ό,τι κακό ακολούθησε μετά από αυτόν. Είναι αυτοί, που, αφού μας βίασαν και μας λεηλάτησαν στην επταετία της Χούντας και στις δεκαετίες της Μεταπολίτευσης, μας “παρέδωσαν” στο ΔΝΤ.
Πάντα, όταν υπήρχε ανωμαλία, αυτοί πλούτιζαν.
Πλούτισαν στην Κατοχή, παρ’ ότι “αγωνιστές” της Δημοκρατίας.
Αύξησαν τα πλούτη τους όλοι ανεξαιρέτως επί Χούντας, παρ’ ότι “αντιχουντικοί”.
Ξαναύξησαν τα πλούτη τους στη Μεταπολίτευση, παρ’ ότι “ρομαντικοί” χορηγοί Μεγάρων.

Τώρα μπαίνουμε στην τελική φάση του απόλυτου ξεπουλήματος όπου ξεπουλιέται η πατρίδα από τα θεμέλια και κατά “σύμπτωση” πάλι οι ίδιοι θα πλουτίσουν.
Όπου “μοιράζεται” δημόσια περιουσία εκτός των ξένων “δανειστών” μας, βενιζελικοί την παίρνουν …
Την “δικαιούνται” σαν πραγματικοί ιδιοκτήτες του κράτους. ….

————-
ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ ΤΡΑΐΑΝΟΎ .

Global Government και βενιζελική συμμορία… η απόλυτη Χούντα
08-10-2012
Οι δωσίλογοι του ’44 έγιναν οι φανατικοί της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

http://eamb-ydrohoos.blogspot.gr/…/10/global-government.html