«Γκιαούρηδες»! Πως η Τουρκία θα ταπεινώσει όσους Έλληνες πάνε στην Αγιά Σοφιά

Όπως ήδη θα γνωρίζετε, η ανώτατη θρησκευτική επιτροπή της Τουρκίας, εξέδωσε οδηγία για το πώς ακριβώς θα μετατραπεί η Αγία Σοφία σε τζαμί.

Οι αγιογραφίες θα κρυφτούν, καθώς το Κοράνι επιτάσσει να μην απεικονίζονται πρόσωπα στα μουσουλμανικά τεμένη. Ωστόσο θα συμβεί και κάτι άλλο, το οποίο έχει σκοπό να αποτρέψει τους χριστιανούς και δη τους Έλληνες από το να επισκέπτονται την Αγιά Σοφιά,μ διαφορετικά θα πρέπει να ταπεινωθούν.

Με τα έως τώρα δεδομένα, προκειμένου να εισέλθει επισκέπτης, θα πρέπει να βγάλει, όπως και οι μουσουλμάνοι, τα παπούτσια του, ενώ οι γυναίκες θα εισέρχονται έχοντας επιπλέον μαντήλα στο κεφάλι, προκειμένου να καλύψουν τα μαλλιά τους, όπως επιτάσσει το Κοράνι.

Για να μπει λοιπόν κάποιος Έλληνας μέσα στην Αγιά Σοφιά θα πρέπει να είναι ξυπόλητος όπως οι μουσουλμάνοι, ενώ οι Ελληνίδες θα υποχρεωθούν να φορέσουν μαντήλα, αν εφαρμοστούν όσα ειπώνονται και γράφονται.

ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ!

Όσο σκληρό είναι για τον Ελληνισμό, είναι πλέον δεδομένο, πως η Αγία Σοφία, ο εμβληματικός ναός της Χριστιανοσύνης, θα λειτουργεί σαν κανονικό τζαμί με 2 ιμάμηδες και 4 μουεζίνηδες, ενώ για να εισέλθει κάποιος μη μουσουλμάνους μέσα, θα πρέπει να προσαρμοστεί στο Ισλάμ.

Από τις 24 Ιουλίου, ημέρα που επιλέχθηκε, να γίνει η πρώτη μουσουλμανική προσευχή, (και όχι τυχαία καθώς φαίνεται, καθώς είναι η επέτειος της υπογραφής της Συνθήκης της Λωζάνης, που στις 24 Ιουλίου του 1923 όρισε τα σύνορα της Τουρκίας), η Αγία Σοφία θα είναι ένα κανονικό τζαμί όπου θα προσεύχονται οι πιστοί 5 φορές την ημέρα.

Όσοι δεν θέλετε να βγάλετε τα παπούτσια σας για να εισέλθετε και όσες δεν θέλετε να βάλετε μαντήλα, κάντε υπομονή. Θα μπούμε μια και καλή μέσα…