Επιστήμονας ρίχνει «ΡΟΥΚΕΤΑ» για τα εμβόλια

O Dr. Robert Malone, διεθνώς αναγνωρισμένος ιατρός και επιστήμονας που βοήθησε στην εφεύρεση εμβολίων mRNA, αλλά πλέον χαρακτηρίζεται ως HOAX, τόνισε, σε συνέντευξή του, πως οι εμβολιασμένοι είναι σουπερμεταδότες του κορωνοϊού, κάτι που, άπαξ και ισχύει, σημαίνει, πως τώρα που τους επιτρέπεται να χορεύουν μόνοι τους (χωρίς ανεμβολίαστους σε μαγαζιά) θα κάνουν διασπορά του ιού και μετά οι τηλειδικοί θα κατηγορούν τους ανεμβολίαστους! Κακοπροαίρετες γλώσσες λένε πως όλο αυτό μπορεί να γίνεται και επίτηδες για να αυξηθούν τα κρούσματα.

Ο Malone αναφέρθηκε σε δύο περιπτώσεις, όπου οι πολίτες «παρασύρονται» να κάνουν αυτό που ο ίδιος αποκαλεί «πειραματικό» εμβόλιο.

«Υπήρχε μια περίοδος όπου η Δυτική Βιρτζίνια προσπαθούσε να κάνει τους ανθρώπους να εμβολιαστούν», είπε ο Μαλόουν. «Τους έδιναν λαχείο με δώρο κυνηγετικό όπλο. Και στον Καναδά, εφαρμόστηκε πολιτική προσφοράς δωρεάν παγωτού στα παιδιά για να τα δελεάσουν να κάνουν το εμβόλιο, ακόμα και χωρίς την έγκριση των γονιών τους. Αυτά είναι μόνο δύο σαφή παραδείγματα εξαναγκασμού, κάτι που δεν είναι πραγματικά νόμιμο».

Ο Malone παρομοίασε αυτό που συμβαίνει σήμερα για τα εμβόλια COVID με τα παράνομα ιατρικά πειράματα που διεξήγαγε η ναζιστική Γερμανία: «[Κατά τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο], οι Εβραίοι και άλλες εθνοτικές ομάδες υποβλήθηκαν σε φρικτή πειραματική ιατρική έρευνα», είπε ο Μαλόουν, συμπληρώνοντας: «Και το δικαιολογούσαν λέγοντας ότι ήταν για το κοινό καλό».

Ο Malone είπε ότι ο Δυτικός Κόσμος «συμφώνησε ότι δεν θα το κάνουμε ξανά αυτό. Ωστόσο,το ζούμε ξανά στις μέρες μας».

Τέλος, ο Malone είπε ότι τα πλήρως εμβολιασμένα άτομα μπορούν να μεταδώσουν τον COVID: «Η ιδέα ότι αν έχετε έναν χώρο εργασίας όπου όλοι έχουν εμβολιαστεί, δεν πρόκειται να μεταδοθεί ο COVID είναι εντελώς ψευδής. Πλήρως ψευδής», είπε ο Μάλοουν.

«Οι εμβολιασμένοι είναι στην πραγματικότητα οι «υπερ-διασκορπιστές» του ιού. Εάν δεχτούμε ότι οι εμβολιασμένοι έχουν λιγότερα συμπτώματα από τους ανεμβολίαστους αλλά μπορούν ακόμα πιο εύκολα να μεταδώσουν ασθένειες, σκεφτείτε τον συνάδελφό σας, έναν εμβολιασμένο εργαζόμενο, του οποίου ο μη εμβολιασμένος γιος έφερε την ασθένεια στο σπίτι και του την έδωσε… Μπορεί να μην έχει συμπτώματα… αλλά σίγουρα θα παράγει τον ιό. Και θα πει, γεια, μπορώ να πάω στην δουλειά σήμερα. Αλλά θα μεταδώσει τον ιό σαν τρελός.

Η κυβέρνηση δεν πρόκειται να σας αποκαλύψει τι πραγματικά συμβαίνει γιατί πιστεύει ότι δεν μπορείτε να χειριστείτε τις ειδήσεις… αυτό ονομάζεται ευγενές ψέμα», τόνισε.

Ο Malone κατήγγειλε το «ευγενές ψέμα» ως «πατερναλιστικό αυταρχισμό». Αυτό ζει άραγε η κοινωνία καθημερινά από τα κανάλια σε σχέση με τα εμβόλια;;;

ΕΛ.GR