Επέμβαση της αστυνομίας για το συνωστισμό στη ΔΕΗ

Επέμβαση της αστυνομίας για το συνωστισμό στη ΔΕΗ

Άνδρες της ΔΙ.ΑΣ βρίσκονται σε συνεννόηση με τη διοίκηση προκειμένου να διευθετηθεί η κατάσταση και να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας
Συνωστισμός παρατηρείται και σήμερα τόσο στην ΕΥΔΑΠ όσο και στα κεντρικά της ΔΕΗ στην Αθήνα, καθώς όπως φαίνεται αρκετοί πολίτες ιδιαίτερα μεγαλύτερης ηλικίας δεν μπορούν να υιοθετήσουν τις ηλεκτρονικές συναλλαγές.

Ωστόσο, πολλοί από τους ανθρώπους δεν ακολουθούν τις υποδείξεις για τη μη διάδοση του κορονοϊού με αποτέλεσμα να σπεύσουν στο σημείο άνδρες της ΕΛ.ΑΣ και βρίσκονται σε συνεννόηση με τη διοίκηση προκειμένου να διευθετηθεί η κατάσταση και να τηρούνται οι αποστάσεις ασφαλείας.

Εκατοντάδες άτομα συγκεντρώθηκαν έξω από τα κεντρικά της ΔΕΗ στην οδό Αριστείδου στο κέντρο της Αθήνας, λίγο πριν τις 8:00 το πρωί της Δευτέρας.

Η μεγάλη ουρά που σχηματίστηκε ξεκινούσε από την οδό Ευριπίδου και έφτανε έως και την Αριστείδου και την είσοδο του κτηρίου.

Σημειώνεται πως, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, η είσοδος πραγματοποιείται ανά 10 άτομα.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ίδιο μέσο, αρκετοί από αυτούς που περιμένουν τη σειρά τους, έσπευσαν στο σημείο από τις 5:00 τα ξημερώματα.