ΕΛΕΝΗ ΜΕΝΕΓΑΚΗ

Μετά τη Βίκυ Χατζηβασιλείου, τον ALPHA ψιθυρίζεται πως ετοιμάζεται να εγκαταλείψει και η Ελένη Μενεγάκη, της οποίας το συμβόλαιο λήγει χωρίς -σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές- να έχει υπάρξει συζήτηση ανανέωσης μεταξύ των δύο πλευρών. Για τον ALPHA η Ελένη κοστίζει πολλά, για την ίδια δεν υπάρχει λόγος να ρίξει το κασέ της.

Το φημολογούμενο τέλος της συνεργασίας τους έχει αρχίσει να απασχολεί και τους συνεργάτες της Ελένης, οι οποίοι δεν γνωρίζουν τι πρόκειται να συμβεί με τη λήξη της σεζόν.

Το κανάλι σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε» επιθυμεί την Ελεονώρα Μελέτη ως αντικαταστάτρια της Ελένης, ωστόσο εκείνη δεν έχει δώσει τη δική της απάντηση.

Ποιο είναι, όμως, το μέλλον της ωραίας Ελένης;

Ρεπορτάζ της ίδιας εκπομπής θέλει την ίδια να βρίσκεται ένα βήμα πριν τη μεταγραφή στο νέο Mega, βρίσκοντας μάλιστα θέση στην ίδια ζώνη με αυτή που την βλέπουμε τα τελευταία χρόνια στον ALPHA.

Αν όλα πάνε έτσι όπως ακούγεται πως θα πάνε, πρόκειται να έχουμε μια… επανάληψη του 2005 όταν η Ελεονώρα αντικατέστησε την Ελένη στον ΑΝΤ1, με τη δεύτερη να κάνει την έκπληξη βγαίνοντας με νέα εκπομπή μέσα από τη συχνότητα του ALPHA.

Το μόνο σίγουρο; Αναμένονται εξελίξεις.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here