Έκαναν πειράματα με τον κορωνοϊό για πιθανή πανδημία!!! Γενετικές παρεμβάσεις

Τι άλλο έχουν κάνει με αυτό τον ιό;;;

Μετά την στροφή 180 μοιρών από κυβερνήσεις, μέσα ενημέρωσης και facebook σε σχέση με την προέλευση του κορωνοϊού (ΕΔΩ), έρχεται έρευνα που υποστηρίζει ότι ο κορωνοϊός δεν έχει φυσική προέλευση αλλά αντίθετα ότι δημιουργήθηκε από Κινέζους επιστήμονες οι οποίοι στην συνέχεια προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους, προκειμένου ο ιός να φαίνεται φυσικός.

Αυτό δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail, η οποία επικαλείται μια έκθεση 22 σελίδων του Βρετανού καθηγητή Angus Dalgleish και του Νορβηγού επιστήμονα Birger Sørensen!

Η εν λόγω έρευνα αναμένεται να δημοσιευτεί σε επιστημονικό περιοδικό και με βάση την εν λόγω έκθεση, ο κορωνοϊός φέρεται να προήλθε από Κινέζους επιστήμονες σε εργαστήριο στην Ουχάν, οι οποίοι, εκτός των άλλων, έκαναν πειράματα σε έναν ιό που εντόπισαν σε νυχτερίδες, αυξάνοντας την μεταδοτικότητά του (Gain of function research), με στόχο να μπορέσουν να προετοιμαστούν καλύτερα για μια πιθανή πανδημία.

Σύμφωνα πάντα με το βρετανικό δημοσίευμα, οι Κινέζοι επιστήμονες προσπάθησαν στην συνέχεια με ανάστροφη μηχανική να δείξουν ότι ο ιός προήλθε από νυχτερίδες.

Υπενθυμίζεται πως μέχρι προσφάτως, οι περισσότεροι «ειδικοί» υποστήριζαν ότι ο ιός έχει φυσική προέλευση. Ωστόσο, σε μία περίεργη κίνηση, ο επικεφαλής Αμερικανός επιδημιολόγος Άντονι Φάουτσι, αποκάλυψε ότι οι ΗΠΑ χρηματοδότησαν με 600.000 δολάρια το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν σε μια περίοδο 5 ετών, ώστε να μελετηθεί, αν οι κορωνοϊοί της νυχτερίδας μπορούν να προσβάλουν τον άνθρωπο.