Εφυγε η Βάλια από τον Τροχό της Τύχης

Τέλος στο κορίτσι του Τροχού της Τύχης – Η ανακοίνωση του καναλιού για την Βάλια Χατζηθεοδώρου
Τίτλοι τέλους για το κορίτσι του Τροχού της Τύχης, τη Βάλια Χατζηθεοδώρου, η οποία μετά από συνεργασία δύο ετών δεν θα συνεχίσει στο πλευρό του Πέτρου Πολυχρονίδη.

Μάλιστα, υπάρχει παρασκήνιο πίσω από αυτή τη λήξη της συνεργασίας αφού σύμφωνα με όσα είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου στον αέρα του Happy Day, δεν ήταν μια απόφαση που πάρθηκε από κοινού. Σύμφωνα με το Star, η ίδια ζήτησε να μη συνεχίσει στον τροχό του χρόνου αφού τα γυρίσματα για φέτος έχουν ολοπκηρωθεί. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρχικά η κ.Μεσσαροπούλου είπε στην εκπομπή του Alpha ότι το κανάλι “‘εδιωξε” τη Βάλια, αλλά αργότερα στο σάιτ της ανέβασε την είδηση, σύμφωνα με όσα ξεκαθάρισαν οι ιθύνοντες του τηλεοπτικού σταθμού της Κηφισιάς.

Είπαν στον αέρα της εκπομπής:

“Το ταξίδι της αυτό και η συνεργασία της με τον Τροχό και το Star φέρεται πως ολοκληρώνεται εδώ. Έχουν τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό τα γυρίσματα.”, είπε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου πρόσθεσε στη συνέχεια:

“Επίσης, έχουν ξεκινήσει ήδη και τα δοκιμαστικά, δηλαδή πηγαινοέρχεται κόσμος, ο οποίος κάνει οντισιόν με κορίτσια για μια θέση στον Τροχό της Τύχης”.

Πριν από δύο χρόνια, η κοπέλα επιλέχθηκε ανάμεσα σε πολλά κορίτσια που πέρασαν από κάστινγκ.

Η Βάλια Χατζηθεοδώρου είναι influencer και brand ambassador με ενεργό και επαγγελματικό λογαριασμό στο Instagram με 76.000 ακόλουθους, ενώ ασχολείται κυρίως με τον χώρο της μόδας και της ομορφιάς.

Το πιο πιθανό είναι ότι ο Πέτρος Πολυχρονίδης θα συνεχίσει στον Τροχό της Τύχης, το μακροβιότερο τηλεπαιχνιδι σε Ελλάδα και Κύπρο” με διαφορετική παρτενέρ.