ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ
Επειδη η κατασταση πλεον απο ολες της αποψεις εχει φτασει στο μη παιραιτερω απο θεμα κορονοιου απο θεμα λαθρομεταναστων που ολα τα συστημικα καναλια χωρις καμια αιξερεση τα καλυπτουν να πουμε καποια πραγματα με το ονομα τους για τον λογο οτι ειναι θεμα ημερων ωρων να πνιγουμε απο τον ιο απο την ριτσωνα και οχι μονο και ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΝΑ ΦΙΛΕ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΡΑΔΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΜΟΥ και γιατι εχουμε και συνεχεια και βλεποντας τους να κυκλοφορουν ακομα χυμα χωρις γαντια μασκες .
Η νεα ταξη πραγματων το λεω και θα το λεω ξεκινοντας απο τον ΤΟΥΡΚΟΥΤ ΟΖΑΛ ο οποιος σε συνεντευξη του ειχε δηλωσει δεν χρειαζεται να κανουμε κανενα πολεμο με τους ελληνες αρκει καποια στιγμη στο μελλον να στειλουμε καποια εκατομμυρια απο την εκει πλευρα να τελειωνουμε με αυτους οπως και ο ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ σε δηλωτησου ειχε επαναλαβει πριν το ΓΟΥΟΤΕΡ ΓΚΕΙΤ καποια στιγμη πρεπει να εξαφανισουμε τους ελληνες και ειδικα απο της ΗΠΑ σημερα λοιπον εφαρμοζεται κατα γραμμα η νεα ταξη πραγματων η αλλαγη του ελληνικου πλυθυσμου με την συνθηκη του δουβλινου την νομιμη και την παρανομη εισαγωγη των λαθρομεταναστων που τους φερνουν παρανομα στην ελλαδα βγαζοντας φυσικα δισεκατομμυρια .
Και το ερωτημα μου ειναι σαν αφελης που ειμαι και οχι ιδιαιτερα εξυπνος ποσα εκατομμυρια λαθρομεταναστων μπορει να θρεψει η χρεοκοπημενη σημερα ελλαδα με τους εκατομμυρια ανεργους με κλειστα μαγαζια με ελληνες που μενουν στους δρομους που δεν εχουν να φανε μεχρι να γινουν οι ελληνες εντελως μειοψηφια με εναν ιο που θεριζει που μετα θα πεσουμε σε βαθεια υφεση που η ανεργεια θα παει στο θεο που η βαρεια βιομηχανια ο τουρισμος ολος ο καλλιτεχνικος τομεας ηθοποιοι τραγουδιστες ειναι τελειωμενοι.
Απο την αλλη ολοι αυτοι οι λαθρομεταναστες που βρισκουν 3 και 5 χιλ ευρω για να πληρωσουν το μαυρο εισητηριο στους δουλεμπορους κινδυνευοντας αρκετες φορες και μωρα παιδια να πνιγουν οπως και γινεται και οσο για το αλλοθι του πολεμου που υποστηριζουν καποιοι ηλιθιοι δηθεν αλληλεγκιοι ανθρωπιστες και ειδικα απο της ΜΚΟ εισπρατοντας εκατομμυρια ευρω και βαζονταστα στις μεγαλες και βαθειες τσεπες τους ουτε στο αβγανισταν ουτε στο πακισταν ουτε στην ινδια ουτε απο της αλλες χωρες που ερχονται δεν υπαρχει πολεμος και δεν ειναι καθολου ρατσιστικο αυτο που ισως καποιοι δηθεν δημοκρατες βιαστουν να πουν εχει γεμισει η αθηνα με πακιστανικα μαγαζια αρκει να κανει κανεις μια βολτα γερανιου και στους γυρω δρομου αστειο ηταν αυτο αφου δεν τολμουμε να περασουμε απο εκει ουτε εμεις
Ας ειχαν πρωτα δουλεια οι ελληνες ας ηταν η ανεργεια στο μηδεν ας ηταν ολοι οι νεοι εδω να δουλεουν να μην ειχαν φυγει απο την ελλαδα ΤΟΥΤΕΣΤΙΝ Ολοι αυτοι που υποστηριζουν και συντηρουν ταχα μου και δηθεν και οδυρονται για τα δικαιωματα των λαθρομεταναστων ειναι σιωπηλοι ενεργοι συνεργοι .
Και τελος να δουμε τι θα λενε αυριο στην μειοψηφια των παιδιων τους Οσον αφορα στο τελος τους ταχαμου δηθεν αριστερους προδευτικους συριζαιους με τα γεματα πορτοφολια και τους παχυλους μισθους ας κοιταξουν πρωτα τους ελληνες που υποφερουν διαχρονικα δεκα και πλεον χρονια με μειωσεις μισθων συνταξεων ανεργεια με πληστειριασμους οταν οιιδιοι ολα αυτα τα χρονια συνεχιζαν και συνεχιζουν να τα περνουν με τυπους τυπου μπαλαουρα που εβγαλε ο απανρωπος τυπισμος και γελουσε σελφι με τον μανωλη γλεσο την στιγμη που ηταν εντατικη και τυπου κυρια καννελη σιγα μην δωσεις απο τον μισθο σου κυρια μου βλεπετε ολοι εμεις δεν ειμεθα ουτε προυχοντες ουτε εχοντες και κατεχοντες κυριοι του ΚΚΕ να την χαιρεστε ντροπη σε ολους σας καρεκλοκενταυροι βολεμενοι ταρτουφοι ουτε το σαλιο μας δεν αξιζετε αλλα ερχεται η ωρα
ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ