Δικηγόρος κατά αστυνομικών του Α.Τ. Κυψέλης: “Αήθης και προσβλητική συμπεριφορά δύο οργάνων της τάξης” δηλώνει

Σε ένα πρωτοφανές περιστατικό αναφέρεται ο γνωστός δικηγόρος Κωνσταντίνος Νίκαινας που συνέβη στο αστυνομικό τμήμα της Κυψέλης, όταν πήγε να εκπροσωπήσει δύο πελάτες του αφγανικής καταγωγής για να ζητήσει γνήσιο υπογραφής, ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσής τους την επόμενη ημέρα.
«Ζητούσα ένα σοβαρότατο πράγμα διάρκειας 2 λεπτών και από πείσμα και εγωισμό, δύο άνθρωποι παραβίασαν το καθήκον τους και φέρθηκαν άσχημα, υποτιμητικά και περιφρονητικά σε έναν δικηγόρο επαγγελματία κατά πολύ μεγαλύτερό τους στην ηλικία. Δε ντράπηκαν σε τίποτα, με έβλεπαν και με άκουγαν να παρακαλάω για κάτι τόσο απλό και η αντίδρασή τους ήταν η ειρωνεία, το μειδίαμα, η υποτίμηση της προσωπικότητά μου και κύριο μέλημα του αξιωματικού υπηρεσίας ήταν να βγω έξω από την πόρτα, σε σημείο που ήρθε κοντά στο πρόσωπο μου και με ώθησε προς την έξοδο» αναφέρει.

«Μου απάντησαν ειρωνικά ότι δεν είναι δική τους δουλειά και ότι αν θέλω να κλείσω ραντεβού, που το επόμενο διαθέσιμο ήταν μετά από 6 ημέρες!!!!!!» προσθέτει, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά πως «δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν σε περίπτωση που επέμενα εντονότερα, σε περίπτωση που αντιδρούσα όταν με ακούμπησε και με ώθησε ο αξιωματικός υπηρεσίας, σε περίπτωση που φώναζα διεκδικώντας το δίκαιο αίτημα του εντολέως μου, σε περίπτωση που ειρωνευόμουν, σε περίπτωση που ακουμπούσα και εγώ αυτόν τον άνθρωπο που τόλμησε να σηκώσει χέρι πάνω μου. Ευτυχώς λόγο της ηλικίας μου και της εμπειρίας μου, μπόρεσα να διαχειριστώ την κατάσταση, και αποχώρησα άπραγος».

BLOKO.GR